Dizde Kıtlama
42 görüntüleme
D
Damla
3 Şubat 2026 14:43
Bebeğim 4,5 aylık olmak üzere. Sağ diz kapağından kıt sesleri geliyor. Normalde de vardı. Bebeklerde oluyor diye okumuştum. Ama iyice arttı. Ufak bir harekette bile geliyor. Yatarken oynarken vs duyulmuyor. Ama kucağıma aldığımda o kıt ları hissediyorum. Ağrı ya da acı olduğunu sanmıyorum. Dokunduğumda hiçbir tepki vermiyor. Ayaklarıyla oynuyor. Hatta ayaklarını tutup ağzına sokuyor. Yani ağrı veya acı yok bundan eminim. Sence bir sorun olabilir mi? 20 gün sonra kontrol randevumuz var. O zamana kadar bekleyip o vakitte sormak mı mantıklı yoksa erkenden randevu almak mı? Bu aralar salgın olduğu için hastaneye çok gitmek istemiyorum açıkcası. Benzer bir durum yaşayan var mı aranızda? Deneyimlerinizden faydalanmak isterim

Ceren D.
3 Şubat 2026 16:59
Merhaba, tamamen aynı durumu bizde yaşıyoruz. 4 ay 10 günlük bebeğim bende sürekli kıt kıt sesi duyunca acaba ben mi bi yerini çıtlattım acaba diye korkuyordum bende bir yerde normal olduğunu okumuştum sonra üzerinde durmadım sanırım olması gereken öyle dediğiniz gibi tepki ya da ağlama yok