Dişten mi Böyle?
357 görüntüleme
S
SKY
6 Haziran 2026 23:13
Bebeğim 11,5 aylık. Diş çıkarıyor bir haftadır aşırı iştahsız sürekli uyumak istiyor ve halsiz keyifsiz çok üzülüyorum . Önceden tanıdıkları görünce heyecanlanır kucaklarına gitmek isterdi şimdi sadece bende durmak istiyor bir haftada huy değiştirdi resmen sürekli gülen bir bebekti o bile azaldı ateş vs yok hastalık gibide değil diş döneminde böyle olması normal mi yoksa başka bir şey mi?
A
Aslıhan G.
6 Haziran 2026 23:17
Merhaba , evet diş dönemlerinde bizde de böyle oluyor . Anneye düşkünlük artıyor sürekli mızmızlanıyor hiç bir şeyden memnun olmuyor genelde iştahı azalıyor ilk dişlerde çok takıyordum artık saldım açıkçası :) çünkü biliyorum patlayıp rahatlayınca eski haline dönüyor

Sibel Y.
6 Haziran 2026 23:20
Ateş olmaması iyi ama ağız içini kulaklarını da kontrol ettirin bazen ateşin olmaması başka bir sıkıntısının olmadığı anlamnına gelmiyor kan değerlerinde sıkıntı yoksa dişte akla gelebilir
S
SKY
6 Haziran 2026 23:26
Merhaba , evet diş dönemlerinde bizde de böyle oluyor . Anneye düşkünlük artıyor sürekli mızmızlanıyor hiç bir şeyden memnun olmuyor genelde iştahı azalıyor ilk dişlerde çok takıyordum artık saldım açıkçası :) çünkü biliyorum patlayıp rahatlayınca eski haline dönüyor
S
SKY
6 Haziran 2026 23:27
Ateş olmaması iyi ama ağız içini kulaklarını da kontrol ettirin bazen ateşin olmaması başka bir sıkıntısının olmadığı anlamnına gelmiyor kan değerlerinde sıkıntı yoksa dişte akla gelebilir
A
Aslıhan G.
6 Haziran 2026 23:28
Peki böyle uzun sürüyormuydu bir haftayı geçince endişelendim
S
SKY
6 Haziran 2026 23:30
Açıkçası bizi üst dişler çok yordu . Alt iki diş çok kolay geldi 1 haftada rahatlamıştı fakat üst dişlerde 1 ay zindan etti hayatı bize . Ne gece uykusu vardı ne gündüz huzurluydu . 2 kere doktora götürdüm kesin bir şey var diye tahlil bile aldırdım hepsi temizdi .

Sibel Y.
6 Haziran 2026 23:32
Kan değerlerine yeni bakıldı biraz demiri düşük. Dün iki saat aralıksız ağladı ağzına hiç dokundurtmadı sağlık ocağına gittim boğazları kulakları temiz görünüyor ama diş bu kadar ağlama yapmaz dedi kafama takıldı o
A
Aslıhan G.
6 Haziran 2026 23:33
Şuan alt yan kesici dişlerin ikisi birden çıkıyor, umarım ondandır ya bütün bebekler iyi olsun😞
S
SKY
7 Haziran 2026 04:58
🙏🏻 dentinox krem var ben çok faydasını gördüm doktorumuz tavsiye etmişti daha önce başka başka kremler kullandık diş için ama hiç işe yaramamıştı . Zeytinyağı karanfilde bizde işe yaramamıştı ama bu krem baya rahatlatmıştı oğlumu . Eczanelerden temin edebilirsiniz bir de osanit kullandım bu dönemlerde onunda faydasını görmüştüm .
E
Esra Y.
8 Haziran 2026 00:31
Benim oğlum da 8 aylık üst dışi çıkıyor hiç bir şey yemiyor mama içmiyor ne yapmalıyım çok çaresizim
S
SKY
8 Haziran 2026 21:40
Benim oğlum da 8 aylık üst dışi çıkıyor hiç bir şey yemiyor mama içmiyor ne yapmalıyım çok çaresizim
Yükleniyor...