Dişte Morluk
107 görüntüleme

Ezel E.
3 Aralık 2025 18:42
Kızımın azı dişinde morluk farkettim henüz dişi çıkmadı yaşayan var mı

Afranur K.
3 Aralık 2025 18:49
Sürme hematomu olarak google da aratın, eğer görüntü benziyorsa gazlı bir bez işe bölgeye masaj yaparak takip edin, sıklıkla diş sürdüğünde o morluk gider. Eğer azalma olmaz ya da dişin sürmesi zorlanırsa bir diş hekimine götürmeniz yeterli olacaktır.
Eğer en başından masaj yapmak konusunda da kararsız kalırsanız direk diş hekiminin 5 dklık muayenesi yeterki olacaktır gönlünüzü rahatlatmaya
Eğer en başından masaj yapmak konusunda da kararsız kalırsanız direk diş hekiminin 5 dklık muayenesi yeterki olacaktır gönlünüzü rahatlatmaya
T
Tuba E. ..
3 Aralık 2025 19:29
2 kızımın da diş döneminde vardı dr endişe edilecek Bisorun yok dedi dişleri biraz geçcıktıçok şüküriyiyiz
R
Rabia K.
3 Aralık 2025 19:53
Benim kızım14 aylıkve hiç dişi yok

Ezel E.
3 Aralık 2025 20:06
Çok teşekkür ederim yanıtlarınız için evet aynı şekilde görüntüsü ama maalesef masaj yapmama izin vermiyor aynı anda çok fazla diş çıkarıyor çok huzursuz sanırım o yüzden

Ezel E.
3 Aralık 2025 20:09
Çocuk doktorunuz en doğru şekilde yönlendiriyordur eminim 12. Aya kadar çıkmayan dişlere sanırım tahlil yapıyorlar eğer temiz bi sorun yoksa çıkacaktır

Afranur K.
3 Aralık 2025 20:44
@Rabia Kahtaman hanım bi çocuk doktorunuz ile görüşmenizi öneririm, çok büyük bir fark olmamış ama en azından 12. Aya kadar bir iki diş görmeyi bekliyoruz bebeklerde.
Diş hekimine değil de çocuk doktoruna gidin ama mümkünse.
Diş hekimine değil de çocuk doktoruna gidin ama mümkünse.

Afranur K.
3 Aralık 2025 20:45
Ben diş hekimiyim bu arada 😅 durumu bir çocuk hekimi ile görüşmenizin daha doğru olacağının kanaatindeyim

Nazlı G. B.
Diş Hekimi
4 Aralık 2025 18:20
Erüpsiyon kisti tarif ediyorsunuz, diş hareket edince diş eti içerisinde oluşan bir kanama ve buna dokunulmaz. Diş sürünce kendi kendine geçer 🙏🏼

Ezel E.
4 Aralık 2025 18:22
Çok teşekkür ederim içim çok rahatladı 🙏🏻

Nazlı G. B.
Diş Hekimi
4 Aralık 2025 18:44
sert bir oyuncakla orayı ısırıyor veya tırnağı bir dönem uzun kalmış olabilir bunları kontrol edin sadece 🥰

Ezel E.
4 Aralık 2025 18:49
Hemen dikkat edeceğim çok sağolun 🙏🏻❤️