Dişşşş

147 görüntüleme
M

Merve ..

25 Ocak 2026 00:32
Bebeğim diş çıkarma dönemindegaliba ağrıları var çok huysuz ağlıyor uyumuyor herşeyi ağzında sıkıştırıyor granüller zararlı mı eşim çok katı bu konu ile ilgili lütfen yardım edin bebeğimi o şekilde görünce çok üzülüyorum
S

Sema

25 Ocak 2026 00:36
Hayır aksıne bebeğinize daha çok katkısı var zararlı değil içeri temiz tek marka o diyebilirim . O kadar sancı çekiyorlar ki. Tetagil iyi geliyor. Uykuya geçmeden önce olsun gün içinde rahatlatıyor. Karanfil-zeytinyağı var onu deneyin. Pırasanın kök kısmını verin eline rahatlar damaklarına sürttükçe
M

Merve ..

25 Ocak 2026 00:38
Karanfil Eytinyağıyapıyorum bi ara fayda ettiğini düşünüyordumama galiba artık etmiyor galiba çıkma evresinde dişleri ilk çocuğum olduğu için birşey de anlamıyorum o kadar çaresizim ki
S

Sema

25 Ocak 2026 00:40
Alt dişler mi üst mü köpek dişi mi
S

Sema

25 Ocak 2026 00:42
Genelde baya şişkin balon gibi kızarmış bir şekilde oluyorlar her bebek bir değil bazısı 1 haftada bazısı 1 ayda çıkarabiliyor ne yazıkki
E

Elif N.

25 Ocak 2026 01:20
Ben gece yatarken bazen calpol bile veriyorum 1 çay kaşığı. Çünkü bebeğimin güzel bir uyku uyuması çok önemli. Çok ihtiyaç duyduğum zaman 5-6 defa tetagil verdiğim günler oldu. Uzun zamandır diş sancıs çekiyor ama 3 gün şiddetli diş sancısı çekti. Öncekiler hiçbir şey değilmiş dedim. Diş kaşıyıcısını buzlukta dondurup verdim ayrıca. Eşler kıyımsız oluyor. Kabız oldu oğlum, fitil vermeme karşı çıktı. Asla dinlemedim ve bebeğim rahat etti. Sonraki gün gözünün önünde tekrar verdim hatta. Bebeğin de bir insan olduğunu ve mutsuz günler geçirdiğini düşünmek gerekiyor diye düşünüyorum.
M

Merve A. ..

25 Ocak 2026 02:41
Bebeğinizin ihtiyaçlarına odaklanmaniz cok daha faydalı olacaktır. Cok sancılı günlerinde doktorunuza danışmak kaydıyla ağrı kesici vermekten çekinmeyin. Malesef bu bir surec ve yardımcı olabileceğimiz pek bir şey yok. Anne sütünü dondurup emzik içerisinde verdim, granül, dış jeli, islak muslim bezi dondurup masaj ,karanfil yağ karışımı ama hiçbiri yardımcı [olmadı.Annelik](olmadı.Annelik) ic gudulerinize güvenin. Uykusuz ,yorgun, temel ihtiyaçlarını bile karşılamakta zorlanan annelere malesef her şekilde rahatliklarindan odun vermemiş babalar bir darlamasinlar. Araştırın içinize aklınıza ne yatıyorsa doktorunuzla konuşun en doğrusunu böylece karar verebilirsiniz. Ben hep doktor kartımı kullanırım:)
M

Merve ..

29 Ocak 2026 12:59
Teşekkür ederim bebeğim yedi aylık olacak ama henüz diş gelmedi bazı günler sadece ısırma ve sıkma hareketleri çoğalıyor ve huysuzlaşoyor baya uyumuyordişlerinden muhtemelen

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir