Dişmi Cıkartıyor

124 görüntüleme
Y

Yeliz A.

27 Ocak 2026 15:09
Bebeğim 4 ay iki haftalık salyası çok fazla elleri sürekli ağzında oyuncaklarını ağzını götürüyor ağzını içeriye doğru alıyır damakları kaşınıyor gibi zaten damakları beyaz sanki elime bi tırtık geldi gibi bu kadar erken diş cıkarmı cıkarsa patlaması internette yazan gibi haftalarmo sürüyor
S

Sena S.

27 Ocak 2026 16:22
Benim bebeğim de 4 aylıkken başladı elini ağzına götürmeye her yer salyaydı dişler geliyor dedim şu an 6 buçuk aylık ne gelen var ne giden ama alt dişleri şiş bekliyoruz bakalım. Bazı bebekler erken çıkarabiliyorlar 5 aylık çıkaran duydum hiç belli olmuyor Yeliz hanım
M

Merve Y. ..

27 Ocak 2026 17:31
Şuan kızım dört aylık ve üçüncü ayında diş çıkardı dediginiz gibi bol bol salya sürekli birşeyleri ağza götürme falan bizde ihtimal vermedik ama üç aylikta iki diş çıktı bile doktorumuz bize hep şunu söylüyor huzursuzmu hayır beslenmesinde sıkıntı varmı hayır ateşi varmı hayır ozman rahat olun annesi 🙂
Y

Yeliz A.

27 Ocak 2026 17:32
Ya benimkinin beslenmesinde bi sorun yok ateş vesaire yok ama huzursuz bence acıdığı için tetagil kullanıyorum
B

Begüm A.

27 Ocak 2026 17:51
Benim de aynı kızım eller sürekli ağzında tükürük salya çok ama biz de ekstra huzursuzluk iştahsızlık da var inşallah diştir diyorum ben de

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir