Dişlerde Süt Çürüğü

533 görüntüleme
Nurçe Ö.

Nurçe Ö.

29 Temmuz 2026 19:54
Oğlumun ön üst 4 dişi çok belirgin çürük. Alt 3 dişinde de az var. Pediatri doktorumuz genel anesteziyle dişlerinin temizlenip dolgu yapılmasını söyledi. 4 ayrı diş hekimine götürdüm hiçbiri ellemeyin dişlerini dedi. Sadece özeldeki doktor yapışması gerek dedi o da 4 dişe 100.000₺ istiyor. En son okmeydanı ağız ve diş hastanesine götürdüm anestezili işlem yapılıyor diye. Oradaki doktorda 4 yaşın altında olduğu için anestezi çok çok tehlikeli dedi. Düzenli fırçalama ve GC tooth mousse diye bir diş kremi verdi. Bu kremi kullanıp faydasını gören var mı?
S

Sedanur Y. ..

29 Temmuz 2026 20:04
Benim bebeğimde aynı şekilde çürüme başlangıcı oluyormuş sarı şuanda hiçbir şey demediler. Fırçalamak dahi istemiyor dediğimde en kotu temiz bir tülbentle silin dedi
Nurçe Ö.

Nurçe Ö.

29 Temmuz 2026 23:04
Sedanur Yağmur
Benim bebeğimde aynı şekilde çürüme başlangıcı oluyormuş sarı şuanda hiçbir şey demediler. Fırçalamak dahi istemiyor dediğimde en kotu temiz bir tülbentle silin dedi
Başlangıçtaysanız dediğim kremi doktorunuza bir sorun isterseniz.
S

Sedanur Y. ..

11 Ağustos 2026 11:36
Nurçe Özkan
Başlangıçtaysanız dediğim kremi doktorunuza bir sorun isterseniz.
Bu ürüne trendyoldan baktım da 2 bin lira gibi bir fiyatı var. Aynı ürün değil mi ? Alacağım muhtemelen çünkü kaç doktora sorduydam kimse bir şey önermedi ☺️
M

Memduha D. ..

20 Ağustos 2026 21:50
Sedanur Yağmur
Bu ürüne trendyoldan baktım da 2 bin lira gibi bir fiyatı var. Aynı ürün değil mi ? Alacağım muhtemelen çünkü kaç doktora sorduydam kimse bir şey önermedi ☺️
Benim kızımda 15 aylık flolürlü diş macunu kullanmamızı birde bu jeli kullanmamazı söyledi devletteki doktor ama ben bu jeli eczanelerde bulamıyorum. İnternete de güvenemedim.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir