Dişlerde Süt Çürüğü
533 görüntüleme

Nurçe Ö.
29 Temmuz 2026 19:54
Oğlumun ön üst 4 dişi çok belirgin çürük. Alt 3 dişinde de az var. Pediatri doktorumuz genel anesteziyle dişlerinin temizlenip dolgu yapılmasını söyledi. 4 ayrı diş hekimine götürdüm hiçbiri ellemeyin dişlerini dedi. Sadece özeldeki doktor yapışması gerek dedi o da 4 dişe 100.000₺ istiyor. En son okmeydanı ağız ve diş hastanesine götürdüm anestezili işlem yapılıyor diye. Oradaki doktorda 4 yaşın altında olduğu için anestezi çok çok tehlikeli dedi. Düzenli fırçalama ve GC tooth mousse diye bir diş kremi verdi. Bu kremi kullanıp faydasını gören var mı?
S
Sedanur Y. ..
29 Temmuz 2026 20:04
Benim bebeğimde aynı şekilde çürüme başlangıcı oluyormuş sarı şuanda hiçbir şey demediler. Fırçalamak dahi istemiyor dediğimde en kotu temiz bir tülbentle silin dedi

Nurçe Ö.
29 Temmuz 2026 23:04
Benim bebeğimde aynı şekilde çürüme başlangıcı oluyormuş sarı şuanda hiçbir şey demediler. Fırçalamak dahi istemiyor dediğimde en kotu temiz bir tülbentle silin dedi
S
Sedanur Y. ..
11 Ağustos 2026 11:36
Başlangıçtaysanız dediğim kremi doktorunuza bir sorun isterseniz.
M
Memduha D. ..
20 Ağustos 2026 21:50
Bu ürüne trendyoldan baktım da 2 bin lira gibi bir fiyatı var. Aynı ürün değil mi ? Alacağım muhtemelen çünkü kaç doktora sorduydam kimse bir şey önermedi ☺️
Yükleniyor...