Dişler
92 görüntüleme
S
Seçil T.
23 Temmuz 2025 20:53
Bebeğim üst dişlerini çıkarıyor. Tetagil kullanıyorum, karanfil kürü de iyi gelir mi? Nasıl yapılıyor eğer yapmalıysam? Yardımcı olabilecek var mı acaba
M
Merve G.
23 Temmuz 2025 20:55
Biz tetagil kullandık fakat pek etki etmedi osanit diş topu varmış o daha etkili fiyat olarak pahalıymış onu denemeyi düşünüyorum
S
Seçil T.
23 Temmuz 2025 20:58
Tetagil iyi geliyor çoğunlukla bizde, ama iyi gelmediği anlar da oluyor. O zamanlar mecbur ağrı kesici veriyorum zaten son çare olarak. Osaniti duydum çok, tetagil şuan iyi geldiği için onu henüz almadım. Bir de karanfil yapsam mı diye düşündüm, iyi geldiğini duyuyorum onun da ama nasıl yapıldığını bilmiyorum.
D
Derya Ö.
23 Temmuz 2025 21:10
Karanfili ezip zeytinyağında bekletiyorum bir gece dolapta sabah serin serin sürüyorum diş etlerine iyi geliyor 1 yaşında oğlum
H
Hilal A.
23 Temmuz 2025 21:13
Anne sütünü sağın meyve fileleri oluyor içine doldurun dondurucuya koyun donsun, sonra da verin eline çok rahatlatıyor ben o şekilde devam ettim diğer önerileride kullandım ama soğuk olunca daha bi rahatlıyordu.
A
Ayşe N. D.
23 Temmuz 2025 22:24
Nurse harveysin temiz içerikli diş jelini kullandım tetagilden ucuz
Ağız mendillerini ıslatıp soğutup eline verdim
Bir gece önceden karanfil ezip zeytinyağına karıştırdım sürdüm herşeyi denedim hepside işe yarıyor
Ağız mendillerini ıslatıp soğutup eline verdim
Bir gece önceden karanfil ezip zeytinyağına karıştırdım sürdüm herşeyi denedim hepside işe yarıyor
A
Ayşenur S.
23 Temmuz 2025 22:30
Osanit tetagil bize fayda etmedi karanfil kürü hepsinden daha faydalı tecrübelerime göre