Dişkıda Hb Monoklonal Pozitif

88 görüntüleme
Tuba

Tuba

12 Şubat 2026 17:26
Merhabalar 5 ay 10 günlük bebegimin 2. Ayından beri kakası mukusluydu önce süt alerjisi dediler diyet sonrası geçmeyince gaita tahlili iatediler sonuçlar bugün çıktı

Dişkıda Hb Monoklonal POZİTİF çıktı bu durum ciddi bi durummu daha önce yaşayanlar varmı nasıl bir tedavi yöntemi izlediniz
N

Nurgül B.

12 Şubat 2026 19:15
Benimde bebeğimin kakası hep mukuslu ama huzurlu genel olarak bi sıkıntı yok sizde de öyle miydi yoksa bi rahatsızlığı var mıydı bizde test vermelisiniz acaba
Tuba

Tuba

12 Şubat 2026 19:25
Hayır hiç bir rahatsızlıgı yoktu yalnızca mukus vardı ve reflüsü vardı kusan bi bebek ama fışkırır tarzda degildi. Biraz araştırma yaptım kakada gizli kanda varmış bugün ögrenmiş oldum şuan ciddiye almadıgım için aşırı pişmanlık yaşıyorum aylardır diyet yapıyorum ama bi yandanda mama veriyorum eger bu bi protein alerjisiyse mamada aynı şekilde protein var
N

Nurgül B.

12 Şubat 2026 19:29
Peki bebeğinizin kilo alımı nasıldı
Tuba

Tuba

12 Şubat 2026 19:32
Son ayda son ayda 200 gram aldı
G

Gülşen A.

12 Şubat 2026 20:03
Doktorunuza söyleyin alerji maması raporu çıkarsın onu verin sizde sıkı diyet yapın bence
G

Gülşen A.

12 Şubat 2026 20:04

Tuba

Hayır hiç bir rahatsızlıgı yoktu yalnızca mukus vardı ve reflüsü vardı kusan bi bebek ama fışkırır tarzda degildi. Biraz araştırma yaptım kakada gizli kanda varmış bugün ögrenmiş oldum şuan ciddiye almadıgım için aşırı pişmanlık yaşıyorum aylardır diyet yapıyorum ama bi yandanda mama veriyorum eger bu bi protein alerjisiyse mamada aynı şekilde protein var

Benim doktorum Evolvia rp1 mama raporu çıkarttı onu kullanıyorum ve mama biraz koyu reflüsü olan bebeklere özel kusmayı da azaltıyor
Tuba

Tuba

12 Şubat 2026 20:46

Gülşen Arslan

Doktorunuza söyleyin alerji maması raporu çıkarsın onu verin sizde sıkı diyet yapın bence

Saatlerdir ne yapabilecegimi araştırıyorum şuan çıkan tahlil sonucu ile mama raporu çıkabiliyormuş
Tuba

Tuba

12 Şubat 2026 20:48

Gülşen Arslan

Benim doktorum Evolvia rp1 mama raporu çıkarttı onu kullanıyorum ve mama biraz koyu reflüsü olan bebeklere özel kusmayı da azaltıyor

Sizin bebeginiz kaç aylık kaçıncı aydan beri kakası mukuslu? Peki önerdiginiz mamanın tadı nasıl bebeginiz içiyormu? Kusması kesildimi
G

Gülşen A.

13 Şubat 2026 02:48

Tuba

Sizin bebeginiz kaç aylık kaçıncı aydan beri kakası mukuslu? Peki önerdiginiz mamanın tadı nasıl bebeginiz içiyormu? Kusması kesildimi

Benim bebeğime 1 aylıkken bu keki oldu mama değişimi o yüzden kolaydı biz benim postta da konuşmuştuk aynı ayda aynı gün doğumlu 😅
G

Gülşen A.

13 Şubat 2026 02:50

Tuba

Kusması gazı olunca oluyor o gün gazını tam çıkartmamışsa oluyor yine de tam kesilmedi ama azaldı bir de mamanın yapısı ve tadı normal mamalar gibi değil
Tuba

Tuba

13 Şubat 2026 05:01

Gülşen Arslan

Benim bebeğime 1 aylıkken bu keki oldu mama değişimi o yüzden kolaydı biz benim postta da konuşmuştuk aynı ayda aynı gün doğumlu 😅

Evet ya konuşmuştuk şimdi hatırladım. bana ozamandan beri yapmamı söylenilen diyet çok farklıydı dün kendim araştırdım bambaşka bişey çıktı. Aşırı dikkat gerektiren bişeymiş ben pişmiş süt ürünlerini yiyordum kek vs gibi onları bile yememem gerekiyormuş
Tuba

Tuba

13 Şubat 2026 05:03

Gülşen Arslan

Kusması gazı olunca oluyor o gün gazını tam çıkartmamışsa oluyor yine de tam kesilmedi ama azaldı bir de mamanın yapısı ve tadı normal mamalar gibi değil

Üstten gazı alıyorum alttan kendi çıkarıyor gazını ama kusma halen devam ediyor bizim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir