Dişkıda Hb Monoklonal Pozitif
88 görüntüleme

Tuba
12 Şubat 2026 17:26
Merhabalar 5 ay 10 günlük bebegimin 2. Ayından beri kakası mukusluydu önce süt alerjisi dediler diyet sonrası geçmeyince gaita tahlili iatediler sonuçlar bugün çıktı
Dişkıda Hb Monoklonal POZİTİF çıktı bu durum ciddi bi durummu daha önce yaşayanlar varmı nasıl bir tedavi yöntemi izlediniz
Dişkıda Hb Monoklonal POZİTİF çıktı bu durum ciddi bi durummu daha önce yaşayanlar varmı nasıl bir tedavi yöntemi izlediniz
N
Nurgül B.
12 Şubat 2026 19:15
Benimde bebeğimin kakası hep mukuslu ama huzurlu genel olarak bi sıkıntı yok sizde de öyle miydi yoksa bi rahatsızlığı var mıydı bizde test vermelisiniz acaba

Tuba
12 Şubat 2026 19:25
Hayır hiç bir rahatsızlıgı yoktu yalnızca mukus vardı ve reflüsü vardı kusan bi bebek ama fışkırır tarzda degildi. Biraz araştırma yaptım kakada gizli kanda varmış bugün ögrenmiş oldum şuan ciddiye almadıgım için aşırı pişmanlık yaşıyorum aylardır diyet yapıyorum ama bi yandanda mama veriyorum eger bu bi protein alerjisiyse mamada aynı şekilde protein var
N
Nurgül B.
12 Şubat 2026 19:29
Peki bebeğinizin kilo alımı nasıldı

Tuba
12 Şubat 2026 19:32
Son ayda son ayda 200 gram aldı
G
Gülşen A.
12 Şubat 2026 20:03
Doktorunuza söyleyin alerji maması raporu çıkarsın onu verin sizde sıkı diyet yapın bence
G
Gülşen A.
12 Şubat 2026 20:04
Hayır hiç bir rahatsızlıgı yoktu yalnızca mukus vardı ve reflüsü vardı kusan bi bebek ama fışkırır tarzda degildi. Biraz araştırma yaptım kakada gizli kanda varmış bugün ögrenmiş oldum şuan ciddiye almadıgım için aşırı pişmanlık yaşıyorum aylardır diyet yapıyorum ama bi yandanda mama veriyorum eger bu bi protein alerjisiyse mamada aynı şekilde protein var

Tuba
12 Şubat 2026 20:46
Doktorunuza söyleyin alerji maması raporu çıkarsın onu verin sizde sıkı diyet yapın bence

Tuba
12 Şubat 2026 20:48
Benim doktorum Evolvia rp1 mama raporu çıkarttı onu kullanıyorum ve mama biraz koyu reflüsü olan bebeklere özel kusmayı da azaltıyor
G
Gülşen A.
13 Şubat 2026 02:48
Sizin bebeginiz kaç aylık kaçıncı aydan beri kakası mukuslu? Peki önerdiginiz mamanın tadı nasıl bebeginiz içiyormu? Kusması kesildimi
G
Gülşen A.
13 Şubat 2026 02:50
Sizin bebeginiz kaç aylık kaçıncı aydan beri kakası mukuslu? Peki önerdiginiz mamanın tadı nasıl bebeginiz içiyormu? Kusması kesildimi

Tuba
13 Şubat 2026 05:01
Benim bebeğime 1 aylıkken bu keki oldu mama değişimi o yüzden kolaydı biz benim postta da konuşmuştuk aynı ayda aynı gün doğumlu 😅

Tuba
13 Şubat 2026 05:03
Kusması gazı olunca oluyor o gün gazını tam çıkartmamışsa oluyor yine de tam kesilmedi ama azaldı bir de mamanın yapısı ve tadı normal mamalar gibi değil