Dişindeki Demir Damlası Lekesi

76 görüntüleme
S

Semanur Ş.

4 Ağustos 2025 18:14
Bebeğinde bu sorun olan var mı? Bebeğimin dişi 8. Ayında çıkmaya başladı şuan yarısına kadar çıktı 9. Ayımıza 10 gün var size sorum şu ben newvit demir damlası kullanıyorum bebeğimin dişinde leke yaptı üzerine neler neler yiyor içiyor ama o leke geçmiyor elimle denedim diş kaşıma fırçasıyla denedim çıkmadı sizin bebeklerinizdede oldu mu nasıl geçti? Daha yarım çıktı dişi boyalı boyalı duruyor
Seda Ö.

Seda Ö.

4 Ağustos 2025 18:17
Bizde de var. 22 ayligiz dişleri sapsarı artık
Macun ile fircaliyorum bi de
A

Aleyna E. Y.

4 Ağustos 2025 18:18
bence bunu veren sağlık kuruluşuna danış derim veya çocuk doktoruna diş doktorunada danışabilirsin belkide farklı bişe olabilir görüşmeni tavsiye ederim😌🙂
S

Semanur Ş.

4 Ağustos 2025 18:22
Zaten elimdeki bitsin boyasız olandan alıcam ama sağolsun oda bereketli geldi bitmek bilmiyor ondan önce dişi çıkmadığı için böyle sorun olmamıştı yeni oldu ondan şaştım kaldım birkaç kişiden duymuştum eğer çözüm bulan varsa diye yazayım dedim
E

Eda N. A. ..

4 Ağustos 2025 18:25
Leke yapabiliyor bazı damlalar sonradan ne yazık ki geçmiyor. İlk kullanırken her damla sonrası su icir demişlerdi bana ama yinede benim kızım da da oldu
Z

Zehra n. K.

6 Ağustos 2025 19:47
Merhaba ben diş hekimiyim, o lekeler önemsiz lekelerdir çürüğe sebep olmaz. Tabi ki görüntü olarak hoş değil diş hekimleri kendi dönen aletleriyle temizlemeyebilir ancak o da çocuklarımız çok küçük olduğu için pek mümkün değil ve gerekli bir şey değil. Demir takviyeniz bittiğinde başka bir marka ile devam edebilirsiniz ocean microfer leke yapmıyor bilginiz olsun

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir