Dişimiz Hala Çıkmadı

225 görüntüleme
M

Melahat G. S.

14 Temmuz 2026 00:07
Kızım 10 ay 4 günlük hala dişimiz çıkmadı ateş yok ama alt diş etleri beyazladı gibi siz ne kadar geç çıkardınız yalnız olmadığıma eminim güzel anneler 🫶🏼
Fatma A. U.

Fatma A. U.

14 Temmuz 2026 00:24
11 ay 10 günlüktü ilk dişi çıktığında
M

MK ..

14 Temmuz 2026 00:35
Yaşını geçmişti bebeğimin sonra arka arkaya hep çıktılar
S

Sevda K.

14 Temmuz 2026 00:35
Geç çıkması daha sağlıklı
S

Sevda K.

14 Temmuz 2026 00:40
Benim kızımda 1 yaşında çıkardı ama alt dişleri çok sanciliydi 3 gün ateş yaşadık tavsiye üzerine kehribar kolye aldık üst 4 dışı kendiliğinden patladı şuan da kafa dişleri çıkıyor tavsiye ederim
M

Melahat G. S.

14 Temmuz 2026 00:41
Sevda Kulaksız
Benim kızımda 1 yaşında çıkardı ama alt dişleri çok sanciliydi 3 gün ateş yaşadık tavsiye üzerine kehribar kolye aldık üst 4 dışı kendiliğinden patladı şuan da kafa dişleri çıkıyor tavsiye ederim
Doğduğu ilk hafta taktım diyebilirim çok faydasını gördüm teşekkür ederim 🙏🏼
Ebru K.

Ebru K.

14 Temmuz 2026 01:50
Sevda Kulaksız
Gerçekten faydası oluyor mu kehribar kolyenin üst dişlerimiz çıkmak üzere ama çok zorlanıyoruz bu ara
Ebru G. .

Ebru G. ..

14 Temmuz 2026 08:02
Fatma Albina U
11 ay 10 günlüktü ilk dişi çıktığında
Arka arkaya mı çıktı. Bizde 10 ay 11 günlük olduk ne gelen var ne giden
Fatma A. U.

Fatma A. U.

14 Temmuz 2026 08:48
Şuan 12 buçuk aylık 3 dişi var
S

Sevda K.

14 Temmuz 2026 22:05
Kehribar kolye enerji bakımından çok faydalı alın derim bende üst 4 dışı birtek patladı ağrısız sancısız alt 2 ama takmadan önce 3 geceler ayakta kaldık ateş oldu şimdi kafa dişleri çıkıyor ateşi yok geniz akıntısı oluyor salyadan ben eczaneden aldım haftada bir kehribar kolyenin bakımı oluyor onu yapıyorum çok memnum
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir