Dişi Kaşınıyor Ne Yapmalıyım
118 görüntüleme
Z
Zeynep Ç. ..
17 Aralık 2025 10:22
Bebeğim 5 ay 23 günlük dişleri çok kaşınıyor ne yapmalıyım sizler ne yapıyosunuz( diş kaşıyıcı hariç)
A
Ayşe Ş. ..
17 Aralık 2025 10:52
Merhaba Zeynep Hanım. Eczaneden tetagil alın bir çay tabağına dökün diş yerlerine sürün merak etmeyin temiz içerikli doktorum önerdi, Osman hocada öneriyor. Karanfil ezip zeytin yağı ile karıştırıp bunu sürebilirsiniz. Orta boy soğan rendeleyip 15 dk bekletin posasinı atın suyuna 2-3 damla karanfil yağı damlatın bunuda sürebilirsiniz. Git gide şiddet artıyor valla bende şuan tetagil kullanıyorum ama 3 aydır falan kullandığım için artık eskisi kadar etki etmiyor.
G
Gökçin N.
17 Aralık 2025 10:57
Benimki de 5ay 23 günlük. Tetagil kullanmaya başladık ama etkisi uzun sürmüyor. Yeşil soğan ve ya pırasa iyi geliyor dediler,onları da denedim, 5-10 dk iyi geliyor. Bebeğim ocakbaşına gitmiş gibi kokuyor ama napalım :)
A
Ayşe Ş. ..
17 Aralık 2025 11:03
@Gökçin Noyan Hanım. Soğanda demedim. Herşeyin etkisi sınırlı yada damak alışıyor zamanla. Karanfil ağrı kesici özelliği olduğu için onunla birşeyler yapıyorum ama onuda sevmiyor fazla. Böyle böyle çıkıyor işte. Yoksa gece ağlamaları inlemeleri başlıyor. Zor bir süreç. Elimizden geldiği kadar. Başka şeylerde var ama doktorum önermiyor doğal şeyleri deniyoruz işte.
G
Gökçin N.
17 Aralık 2025 11:05
Biz de aynıyız emin olun,zor süreç,bitecek bir şekilde :)
A
Ayşe Ş. ..
17 Aralık 2025 11:19
Evet bitecek inşallah sağlıkla büyüsünlerde. En önemlisi sabır ve şefkat zaten bunlarda annelerde bol bol var 🥰