Dişi Çıkmıyo🥲
94 görüntüleme
M
Minusa T.
2 Nisan 2026 19:08
Bebeğim 10 aylık hala diş yok, her şeyi ağzına götürüyo ve sürekli çenemi ısırmak istiyo. Bu kadar gecikme sorun mu?
D
Didem A.
Premium Üye
2 Nisan 2026 19:22
Merhaba benim oğlumda 10 ay 2 haftalıkken çıkardı dişlerini bir yaşa kadar normal diye okumuştum. Hatta sizin dediğiniz gibi benim de oğlum sürekli çenemi ısırmaya çalışıyordu muhtemelen çok kaşınıyordu veya ağrısı oluyordu. Dişleri çıkmaya başladı ve bir ay içerisinde 4 dişi çıktı yani endişelenmenize gerek yok
M
Minusa T.
2 Nisan 2026 19:24
Merhaba benim oğlumda 10 ay 2 haftalıkken çıkardı dişlerini bir yaşa kadar normal diye okumuştum. Hatta sizin dediğiniz gibi benim de oğlum sürekli çenemi ısırmaya çalışıyordu muhtemelen çok kaşınıyordu veya ağrısı oluyordu. Dişleri çıkmaya başladı ve bir ay içerisinde 4 dişi çıktı yani endişelenmenize gerek yok
D
Didem A.
Premium Üye
2 Nisan 2026 19:29
Üzülmenizi gerektirecek bir durum yok inanın ki benim de çevremde çok daha küçük olup diş çıkaranlar oluyordu ben de endişeleniyordum ama her bebek birbirinden farklı öyle düşünün 😊 bir anda üst üste çıkarır dişlerini büyük ihtimalle bizde öyle oldu başladı ve bir ayda 4 diş oldu bir anda
G
Gülcan Ş.
2 Nisan 2026 21:32
Bence öyle düşünmeyin her bebegın doğası farklıdır eyer sancısı ağrısı yemek yeme durumu iyise bence oturun keyfını çıkarttın diş dönemi çok sancılı ağrılı uykusuz geçen bir dönem öyle hemen çıkan bir şey de degıl gerçekten zamanı vardır ilk çocuğum 10.ayın sonunda dişlerini çıkartırken ikinci çocuğum [6.ayda](6.ayda) çıkarttı ve biz o gün bugündür uykuya hasret kaldık
M
Minusa T.
2 Nisan 2026 21:33
Bence öyle düşünmeyin her bebegın doğası farklıdır eyer sancısı ağrısı yemek yeme durumu iyise bence oturun keyfını çıkarttın diş dönemi çok sancılı ağrılı uykusuz geçen bir dönem öyle hemen çıkan bir şey de degıl gerçekten zamanı vardır ilk çocuğum 10.ayın sonunda dişlerini çıkartırken ikinci çocuğum [6.ayda](6.ayda) çıkarttı ve biz o gün bugündür uykuya hasret kaldık
G
Gülcan Ş.
2 Nisan 2026 21:35
Gerçekten mi?
Yükleniyor...