Dışarı Çıkınca Ağlıyo
262 görüntüleme
E
Eda K.
22 Mayıs 2026 13:42
2,5 aylık bebeğim dışarı çıkınca ağlıyor uyumuyor eve birileri gelince de huzursuz olup uyumuyor ve huysuzlanıp ağlıyor aslında hep kalabalıktaydı bu zaman kadar her gün de dışarı çıkarmaya çalışıyorum ama ağlayarak geri dönüyoruz
B
Büşra A.
Premium Üye
22 Mayıs 2026 14:20
Benim bebeğim de öyleydi. Giydirirken anlardı çıkacağımızı ağlamaya başlardı. İnatla her gün çıkardım bende bir yerden sonra sadece giyinirken ağlamaya başladı dışarda sustu. Artık giyinirken de ağlamıyo. Siz çıkarmaya devam edin yani alışıyolar insan kan ter içinde kalıyo onlar ağlarken ama zamanla alışacaktır.
E
Eda K.
22 Mayıs 2026 14:43
Direniyorum bakalım inşallah susar bi gün
E
Esra
22 Mayıs 2026 15:01
Dünyaya adapte olma sürecinde oldukları için özellikle ilk üç ay çok yaşanan bir durum gittiğim yerden ağlamalarını durduramadığımız için çoğu kez
Döndük şu an 11aylık dışarı çıkmaktan bir yere gitmekten çok keyif alıyor artık dışarıda uyumaya bile direniyor yani bu süreç çok normal özellikle üçüncü aydan sonra yavaş yavaş daha iyi gidecek
Döndük şu an 11aylık dışarı çıkmaktan bir yere gitmekten çok keyif alıyor artık dışarıda uyumaya bile direniyor yani bu süreç çok normal özellikle üçüncü aydan sonra yavaş yavaş daha iyi gidecek
R
Rabia T.
22 Mayıs 2026 16:05
Benimde oğlum öyleydi gidemezdim bir yere ağlar korkusuyla. Daha çok küçükler havadan rüzgardan bile rahatız olup korkabilirler. Bence dışarı çıkarken ince giydirip deneyin derim çünkü pusetteler zaten hareket edemiyorlar. Mesela kendinizi düşünün bebeği giydirip çıkarırken dışarı siz bağlı sandalyede yatsanız bide mont örtü olsa daralmaz mısınız. Ben bunun farkına varınca ağlamalar biraz azaldı. Mesela kafeye girince biz montlarımızı çıkarıyoruz içeri sıcak diye ama onları çıkarmıyoruz üşürler diye aksine onlar daha çok sıcaklıyodur bence. Annem kırk gün bende kaldı çocuk üşüyecek aman hasta olacak diye ömrümü yedi hep ağlıyordu zaten gazlı bebekti . Annem gitti odayı 25 den 22 ye düşürdüm bir tık ince giydirdim hayatım düzene girdi. Sizde lütfen üzülmeyin yavaş yavaş deneyin alışacaklar ve herşey geçici
E
Eda K.
22 Mayıs 2026 16:12
Benimde oğlum öyleydi gidemezdim bir yere ağlar korkusuyla. Daha çok küçükler havadan rüzgardan bile rahatız olup korkabilirler. Bence dışarı çıkarken ince giydirip deneyin derim çünkü pusetteler zaten hareket edemiyorlar. Mesela kendinizi düşünün bebeği giydirip çıkarırken dışarı siz bağlı sandalyede yatsanız bide mont örtü olsa daralmaz mısınız. Ben bunun farkına varınca ağlamalar biraz azaldı. Mesela kafeye girince biz montlarımızı çıkarıyoruz içeri sıcak diye ama onları çıkarmıyoruz üşürler diye aksine onlar daha çok sıcaklıyodur bence. Annem kırk gün bende kaldı çocuk üşüyecek aman hasta olacak diye ömrümü yedi hep ağlıyordu zaten gazlı bebekti . Annem gitti odayı 25 den 22 ye düşürdüm bir tık ince giydirdim hayatım düzene girdi. Sizde lütfen üzülmeyin yavaş yavaş deneyin alışacaklar ve herşey geçici
P
Pınar A.
22 Mayıs 2026 16:17
Bende öyleydim bebek ağladıkça bana ter basıyordu hava kötü bile olsa balkona çıkarın havayla temas etsin uykusu bile düzene girecektir zamanla dışarıya adapte oldukça rahatlayacaksın
P
Pınar A.
22 Mayıs 2026 16:20
Kalabalığı seviyor dediler ama bebeğim kalabalıkta uyumuyor ve korkuyordu bi dönem kalabalığa girmedim yavaş yavaş havayla temas etmesini sağladım düşünsenize biranda herkes etrafında 5 aylık oldu hala korkuyor tanıdıkça çok uzun sürmeyecek kısa zamanlamayla ortamlara giriyoruz elbette ona da alışacaklar
P
Pınar A.
22 Mayıs 2026 16:22
Parka götürün en çokta benim bebeğime iyi geldi
E
Elanur Ü.
22 Mayıs 2026 20:28
Bebeğim 10 aylık oldu hala aynı sorunu yaşıyoruz. Her defasında bu sefer belki durur ağlamaz umudu ile çıkıp eve beraber ağlayarak dönüyoruz. O kadar çok savaş veriyorum ki ve o kadar yoruldum ki anlatamam. İnşallah hepimiz rahat ederiz
E
Elif K.
Premium Üye
22 Mayıs 2026 20:36
Ben de bu durumdan muzdarip olanlardanım aslında dışarda bunalmaktansa çıkarmamayı tercih ettim artık giydirirken ayrı çıkarırken ayrı sızlanmalar
E
Eda K.
22 Mayıs 2026 20:38
Çok zor daha çıkarken acaba kaç dakika sonra eve dönücem derdi çok zor bi kahve bile içemiyorum dışarda,bugünlerde geçicek inşallah hepimiz rahat rahat oturucaz dışarda inanıyorum
Yükleniyor...