Dışardan Gelen Seslerden Korkma

72 görüntüleme
R

Rumeysa D.

25 Kasım 2025 19:44
Oğlum 18 aylık, son 2 haftadır dışardan gelen, araba, motorsiklet gibi seslerden korkup gelip bana sarılıyor. Üst komşudan gelen tıkırtıda dahi korkma başladı. Ne yapmalıyım? Sesler geldiğinde sürekli anlatıyorum sesin sebebi açıklıyorum ama başka ne yapabilirim? Şimdiden teşekkür ederim
Betül .

Betül ..

25 Kasım 2025 19:59
Telefondan video izliyor mu acaba
R

Rumeysa D.

25 Kasım 2025 20:01
Hayır video izleme yok herhangi bir cihazdan, sadece görüntülü konuşma var aile üyeleriyle
Betül .

Betül ..

25 Kasım 2025 20:03
Belli dönemlerde böyle korkma durumları bizde de yaşandı.Odasına gitmeye bile korktu.Adıyla seslenince aniden bağırma ve kaçışma durumu oldu ama şuan sıkıntı yok.Muhtemelen gördükleri rüyalardan olabilir
R

Rumeysa D.

25 Kasım 2025 20:09
Belki de dediğiniz gibi rüyalardır. Dönemsel sanırım bana bağlılığı da arttı. parka, bahçeye çıkınca hemen oyuna geçmiyor. eskiden daha hızlı oynardı şimdi biraz temkinli sanırım büyüyor o da artık durgunlaşıyor 😇 teşekkür ederim yanıtınız için
A

Ayşe A.

25 Kasım 2025 20:10
Aynısı benim oğlumdada vardı hala oluyo ara sıra 21 aylık sessiz ortamda büyüdugu ıcın olabilir demişti doktor geçer inşallah bol bol dua okuyun 🌸
R

Rumeysa D.

25 Kasım 2025 20:12
Okurum çok teşekkürler☺️ tek çocuk etrafında kuzen falan yok herkes başka şehirde. Evde de bir anne bir baba sessiz cidden haklı olabilirsiniz😇

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir