Diş ve Uyku

285 görüntüleme
İ

İlayda U.

28 Kasım 2025 03:03
Merhaba 4 ay 6 günlük bebeğim var gece saat başı uyanıyor. Gündüz uykuları en fazla 40 dk o da nadiren genelde 15-20 dk sallamayı bırakınca uyanıyor. Tetagil kullanıyorum en fazla günde 2 kez. Nurse harweys jel soğuk uygulama yapıyorum ama bu uykulara çözüm olmuyor. Böyle bir şey yaşıyor musunuz lütfen yardımcı olun ne yapmam gerekiyor neden böyle oluyor 3. Aydan beri böyle 🥹
G

Gdkmc

28 Kasım 2025 03:10
Dördüncü ay uyku gerilemesi yaşıyor zamanla geçecektir
Zehra Ş. .

Zehra Ş. ..

28 Kasım 2025 03:52
Benimde oğlum 4 ay 28 günlük 3 gündür ne gunduzumuz gündüz ne gecemiz gece.gecenin 2 bucugundan beri uyanık ve ağlıyor sadece emerken sakinliyor salyasi arttı eli ağzında ekstra bir ürün kullanmadım suanlik.Artik şaşırdım gaz mi diş mi uyku gerilemesi mi bol bol dua ediyorum bu günlerin geçmesi için.2.cocugum bu ama 1.cocugumda asla görmediğim şeyleri görüyorum şuan.Gecmis olsun sizede
İ

İlayda U.

28 Kasım 2025 03:57
Çok geçmiş olsun ortalama 5 aylık artık gazın bu denli etkileyeceğini düşünmüyorum sorun diş ise tetagil deneyebilirsiniz bence
Zehra Ş. .

Zehra Ş. ..

28 Kasım 2025 04:10
Yediklerime çok dikkat ediyorum.cunku benim küçük oğlan tam bir gaz yumağı 3 haftalıktan beri kolik durumumuzda var o yüzden bende herşey zorlu geciyor sabretmekten başka durum yok 6.aydan sonra hafifler diyorlar şimdilik süreci hafifletecek tedavilerle 5.aya geldim tavsiyesiniz için teşekkürler
T

Tunahan ..

28 Kasım 2025 04:13
6. aydan bildiriyorum bi süre daha böyle devam edecektir. 4. ayda böyle atak dönemi var maalesef. 6. ayda da diş durumu devam ediyor
Zehra Ş. .

Zehra Ş. ..

29 Kasım 2025 18:18
Müjdeler olsun bizim veletin derdi dismis 😖 5.ay ilk dişi cikti bugün farkettim 1 diş bizim 1 haftadir mahvetti
İ

İlayda U.

29 Kasım 2025 18:24
Yaa bizimde olabilir mi acaba 1 aydır böyle salyası çok fazla her şeyi ısırmaya çalışıyor kime söylesem diş için çok erken diyor
Zehra Ş. .

Zehra Ş. ..

29 Kasım 2025 19:52
dr.osmanin videolarında her zaman 3 4.aydan itibaren diş çıkarma süreci başlar çeneden çıktığı gün biz diş çıktı diyoruz ama süreç önceden başlıyor belirtilerinden salya sürekli emme sık uyanma bağırarak ani uyanmalar gece sık oluyorsa diş sancısı cekiyordur
Zehra Ş. .

Zehra Ş. ..

29 Kasım 2025 19:54
Benim ilk oğlum ilk dişini 10 aylıkken çıkardı ve hiç bir dişini ağrı olmadan ansızın çıkardı ama 2.oglum bize gerçek bebek büyütme sürecini ogretiyor
Ş

Şeyma

29 Kasım 2025 21:21
Ben de 3. Aydan beri aynı şeyi yaşıyorum. Bebeğim 9 aylık oldu hâlâ çok sık uyanıyor. Şurup vermek istemiyorum, diş topu veya granülleri de kısa süreli çözüm oluyor. 2-3 saat nadiren aralıksız uyuduğunda şükrediyorum. İlk dişini 5 aylıkken çıkardı. Gerçekten çözümü olan varsa yardımcı olsun lütfen 🥲

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir