Diş ve Osanit Kullanımı
115 görüntüleme

İlayda U.
28 Mayıs 2026 23:34
Merhaba 10 aylık bebeğim var 9 kg alt 2 dişimiz çıktı üst 2 dişimiz çıkıyor şu an (röntgende gördük) çok zor günler geçiriyoruz.. denemediğim yöntem kalmadı. Osanit kısa süreli bir rahatlama sağlıyor fakat hiçbir yerde kullanım önerisi bulamadım günde kaç kez kaç top verilmeli herhangi bir zararı var mıdır?

Deniz T.
Premium Üye
28 Mayıs 2026 23:44
Merhabalar bebegim 8 aylik ben tetagil kullaniyorum gun de 2 sefer birini ozellikle gece uyku oncesi veriyorum o bizde payda sagladi.
E
Ece ..
28 Mayıs 2026 23:54
Merhabalar, parmak diş kaşıyıcılar var uyumadan önce damaklarını onunla rahatlatmaya çalışıyordum bende, gün içinde de dondurulmuş muz, anne sütü yada her hangi bir meyveyi dondurup diş kaşıyıcının içine koyup eline veriyordum bence bu çok işe yaradı.

İlayda U.
28 Mayıs 2026 23:56
Merhabalar, parmak diş kaşıyıcılar var uyumadan önce damaklarını onunla rahatlatmaya çalışıyordum bende, gün içinde de dondurulmuş muz, anne sütü yada her hangi bir meyveyi dondurup diş kaşıyıcının içine koyup eline veriyordum bence bu çok işe yaradı.

İlayda U.
28 Mayıs 2026 23:57
Merhabalar bebegim 8 aylik ben tetagil kullaniyorum gun de 2 sefer birini ozellikle gece uyku oncesi veriyorum o bizde payda sagladi.
N
Nur ..
29 Mayıs 2026 00:12
Merhaba eşim eczacı max 6 kez verilebilir günde dedi. Dayanılmaz olan günlerde bu şekilde verebilirsiniz 🫶
N
Nur ..
29 Mayıs 2026 00:14
Bu arada benim de bebeğim 9 aylık ve bizim de ikinci dişimiz çıkıyo ağrısının çok olduğu günlerde tetagil ve ağrı kesici veriyorum anca o şekilde bir nebze rahatlıyo

İlayda U.
29 Mayıs 2026 01:34
Merhaba eşim eczacı max 6 kez verilebilir günde dedi. Dayanılmaz olan günlerde bu şekilde verebilirsiniz 🫶
N
Nur ..
29 Mayıs 2026 05:15
Çok teşekkür ederim osanit mi günde 6 kez kaç top 🙏🏼
Yükleniyor...