Diş ve Öksürük

152 görüntüleme
S

Sembo

23 Ağustos 2025 17:03
Bebeğim 9 aylık üst dişlerini çıkarıyor buna bağlı geceleri sürekli uyanıyordu geçen çarşamba ateşi çıktı alından 38.5 kulaktan 39 gördüm dönüşümlü olarak calpol ve dolven verdim ertesi gün hastaneye götürcektim baktım hali normal ateşi de tekrar çıkmadı o yüzden vazgeçtim diş belirtileri tabi devam ediyordu arada bir öksürük deli gibi diş kaşıma yüzünü ovuşturma vs. İki gün bu şekildeydi bugün sabah kalktı öksürük başladı balgamlı şekilde gün için de bir kaç kez bu şekilde oldu nebülazatörle serum fizyolojik verdim bol bol da sıvı alımını sağlıyorum. Diş sürecinde boğaz enfeksiyonu olur mu balgamlı öksürük olur mu pazartesine randevu buldum o gün gidicez doktora ama bu normal bir süreç mi yoksa hastalık mı kapmış anlayamadım bu arada hali normal
Fadile B.

Fadile B.

23 Ağustos 2025 19:06
Diş sürecinde. Kulak bogaz enfeksiyonu çok sık oluyor 🥺
S

Semen Ç.

23 Ağustos 2025 19:29
sorduğunuz soruyu bilmiyorum ama calpol ve dolven artık dönüşümlü verilmiyor yani önerilmiyor ne ile başladıysanız onunla devam etmelisiniz
Ö

Özge U.

31 Ağustos 2025 06:47
Biz de aynı durumdayız ama buharı veremiyorum kıyameti koparıyor. Nasıl çözdünüz bu durumu? Şimdi nasıl genel durumunuz?
S

Sembo

1 Eylül 2025 19:42
Diş sürecinde bağışıklık düştüğü için hastalıklara açık oluyormul bizimde o yüzden öksürük başladı doktora gittik boğaz yarası var geniz akıntısı var dedi serumla burnu temizleyin dedi birde damla verdi boğaz için onu kullandım aynı zamanda sürekli burun temizliği yaptım öksürük içinde buhar banyosu yaptırdım odada nemlendirme cihazının içine e bebekten aldığım cold-mix damlayı döktüm üç gün içinde azaldı öksürüğü balgamlıydı birde baya işe yaradı buhar da vermeye çalıştım ama o zorladı dediğiniz gibi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir