Diş ve Kaşık Reddi

345 görüntüleme
E

Ezgi G.

25 Temmuz 2026 17:44
merhaba bebeğim 10 aylık, çok iştahlı bir bebekti, bir haftadır kaşık görmeye tahammülü yok hiç iştahı kalmadı, üst diş etleri çok şişti beyazlıkta var sanırım onlar geliyor ama bu iştahsızlık aşırı sinirlerimi bozuyor, yaşayan var mı ne zaman geçer
Ebru D. .

Ebru D. ..

25 Temmuz 2026 17:56
Benim bebeğimde 1 yaşına girecek 10 aylıkken ilk dişimiz çıktı 500 gram kilo verdi hiç birşey yiyip içmiyordu mamayı bile zorla veriyordum daha sonra düzeldi ama diş çıkarırken 2 hafta kadar ek gıda yemiyor daha sonra yavaş yavaş düzeliyor düzelir sizinde
Ö

Öykü K.

25 Temmuz 2026 18:31
Tetagil kullanın azaltır agrısını soguk salatalık verim kemirsin taze sogan verin beyaz kısmını çiğnesin rahatlatır
E

Ezgi G.

25 Temmuz 2026 19:03
çok teşekkür ederim
S

Seray ..

25 Temmuz 2026 20:26
Aynı durumdayız benim bebeğim de 10 aylık

İnanılmaz yemek seçiyor ve ağzını kilitleyip açmıyor yemek yemiyor . Bizim diş durumu da geçti ama hala düzelmedi :(
E

Ezgi G.

25 Temmuz 2026 22:39
Seray
Aynı durumdayız benim bebeğim de 10 aylık

İnanılmaz yemek seçiyor ve ağzını kilitleyip açmıyor yemek yemiyor . Bizim diş durumu da geçti ama hala düzelmedi :(
öncesinde nasıldı yeme durumu
S

Seray ..

26 Temmuz 2026 11:18
Öncesinde daha iyiydi en azından sevme durumu yoktu ağzını kilitleyip açmama gibi durum yoktu resmen huy değiştirdi dişten sonra bir daha duzelmeyecek diye korkuyorum şimdiden
A

Afra N. K.

2 Ağustos 2026 23:07
Seray
Öncesinde daha iyiydi en azından sevme durumu yoktu ağzını kilitleyip açmama gibi durum yoktu resmen huy değiştirdi dişten sonra bir daha duzelmeyecek diye korkuyorum şimdiden
Merhaba biz de aynı durumdayız şu an, sizin düzeldi mi acaba
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir