Diş ve Karanfil Kürü

61 görüntüleme
Z

Zerrin ..

7 Ağustos 2025 08:06
Merhabalar 2,5 aydan itibaren diş kaşıntısı süreci başladı, şu anda 4,5 aylık iki gündür çok yoğun şekilde kaşınıyor dişler, artık bebegimi rahatsız ediyor.
Osman Hoca’nın internetteki karanfil kürünü bulamadım, tarif hatırlayan varsa yazabilir mi, 4.5 aylık için uygun mu ? ben çeyrek çay bardağı saf zeytinyagina 4 karanfil atıp 2/3 gün beklettim uygun mudur bunu sürsem? İnternette karanfil kullanmayın yazıyor ? 
Fadile B.

Fadile B.

7 Ağustos 2025 08:07
Aslında bebeğiniz Dış dünyada Tanıyor olabilir Şu an Oral dönemde her elini ağzına koyması diş değil. Dünyayı biraz daha ağzıyla tanıyor
mikropları tatları dokuları Bu yüzden bence Karanfil kürü için erken
Esra D.

Esra D.

7 Ağustos 2025 08:08
Merhaba evet tarifiniz doğru. Dolapta tutabilirsiniz. 3 günde bir yenilemeyi ihtimal etmeyin. 1 gün beklese bile yeterli olur. İnternette karanfil kullanmayın yazdığına pek denk gelmedim ben çoğu doktor öneriyor. Kızımın doktoruda önermişti. Bizde çok işe yaramadı. Taze soğandan çok fayda gördüm. Taze soğan verirdim eline hem kaşırdı hemde içindeki suyu ağrısını alıyordu.
Z

Zerrin ..

7 Ağustos 2025 08:47
Fadile hanım çok çok yoğun şekilde eli ağzında her şeyi ısırıyor baya baya dişler kaşınıyor belli, bazen sancısı oluyor ağlıyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir