Diş ve İshal

621 görüntüleme
S

Seda O.

10 Temmuz 2025 21:40
10 aylık alt iki diş çıktı şuanda üst önler çıkıyor diş etleri şiş hâlâ patlamadı . Dün gece 1 den sonra uyandı ateşlendi ara ara ilaçla vs düşürüyorum . İshali var ve poposu şiddetli tahriş pişik oldu sağlık ocağı doktoru travazol verdi . İshal geçmezse yarın gel dedi korkmalımıyım diş ishal yapar mı ?
B

Buse Y.

10 Temmuz 2025 21:43
Tekrarlayan ateş durumunda viral enfeksiyon ve benzeri bir durumdan kaynaklanıyor olabilir
S

Seda O.

10 Temmuz 2025 21:46
ateş derecesi dişe göre normal emin olamadım birtürlü enfeksiyon içinde kan alacaklar canını yaktırmak istemiyorum çok direniyor . Cevabınız için teşekkür ederim
T

Tuğba G.

26 Mart 2026 00:22
Bizde aynı durumdayız 5 gündür ishali azaldı ateşi yok ne zaman geçiyor bu isal ilaç da kullanıyoruz hemen etki etmiyo poposuda yanık gibi olmuştu iyilesiyo
A

Aslıgül Ç.

20 Haziran 2026 03:46
Merhaba benim bebeğim de 7.5 aylık alt dişleri 6 ayda geldi 2 tanesi üstler geliyor ishal bazen mukuslu oluyo doktora götürüp kan aldırmak istemedim sizin kendiliğinden geçti mi neler yaptınız şimdiden teşekkürler 🙂
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir