Diş ve Ek Gıda
95 görüntüleme
E
Elif T. ..
12 Şubat 2026 15:34
Merhaba, oğlum yarın 5 aylık oluyor. Geçen ay kontrole gittiğimizde doktorumuz, bir sonraki geldiğinizde ek gıdayı konuşalım demişti. Dün kontrol günüydü, bizim başka sorularımız vardı onlarla ilgili konuşurken açıkçası ek gıda olayı arada kaynadı konuşulmadı. Diş kontrolü yaptığında henüz dişlerde gelme belirtisi olmadığını söyledi, ek gıdanın bunlarla bir ilgisi var mı o yüzden mi konu geçmedi diye düşünüyorum. Doktorumuza da istediğimiz zaman ulaşamıyoruz maalesef. Bu konuda bilgi sahibiyseniz paylaşabilir misiniz, teşekkürler
Y
Yadigar A. Ç.
12 Şubat 2026 16:10
Merhabalar benim bebegim 15 ayinda 2 altta 2 ustte disi var onlarida 10 ayindan sonra cikardi 12 ayindan beri daha disi cikmadi normalmi bu durum arastirdigim kadariyla yan dislerinde cikmasi gerekiyor ama bizde hala belirti yok acaba benmi acele ediyorum bu durumda olan varmi

Betül E.
12 Şubat 2026 16:15
Merhaba oğlumuzda dişi çıkmadı ama ama biz 5.Ayda başladık bence onunla ilgili değildir ama gündeme gelmemesi kötü olmuş belki bir sonraki muayeneyi bekleyebilirsiniz

Ayşe V. ..
12 Şubat 2026 22:38
Eğer bebek cansız destekli oturabiliyorsa başını dik tutabiliyorsa ek gıdaya başlayabilirsiniz diş hemen çıkmıyor zaten ben de 5 aylıkken başladım 6.5 ayda diş çıktı d vitami ihmal etmeyin yeterli

Ayşe V. ..
12 Şubat 2026 22:39
Merhabalar benim bebegim 15 ayinda 2 altta 2 ustte disi var onlarida 10 ayindan sonra cikardi 12 ayindan beri daha disi cikmadi normalmi bu durum arastirdigim kadariyla yan dislerinde cikmasi gerekiyor ama bizde hala belirti yok acaba benmi acele ediyorum bu durumda olan varmi
E
Elif T. ..
13 Şubat 2026 15:46
Teşekkür ediyorum