Diş Süreci

48 görüntüleme
T

Tuğbanur C.

15 Temmuz 2025 14:51
8 aylık bebeğim diş çıkarıyor ama çok zorlanıyor. Gereksiz ilaç kullanmak istemiyorum. Zencefil zeytinyağ vs denedim ama çok fayda etmiyor. Meyve süzgrcine buz koyup verdim o baya rahatlattı. Buz hasta eder mi?
Nisa N. M.

Nisa N. M.

İlk ve Acil Bakım Teknikeri

15 Temmuz 2025 15:18
Havalar çok sıcak ağzında emerek onu ısıtıyordur bence vucüt sıcaklığıyla neticede kabağına değiyor sadece
S

Sena S.

15 Temmuz 2025 16:51
Merhaba, benim bebeğim de diş çıkarma sürecinde. Buzdan ziyde meveyi biraz dondurucuda bekletip (donmuş değil) soğuk olarak veriyorum, baya raharlatıyor. Emzik kullanmıyor ama emziklerini de buzlukta bekletip verebilirsiniz kısa süre de olsa rahatlatır. Bir de içi sulu diş kaşıyıcılar var, biz sürekli soğutup soğutup kullanıyoruz. Tavsiye ederim. Umarım kolayca atlatabilirsiniz:)
Y

Yaprak A.

15 Temmuz 2025 22:38
Aynı durumdayız bizde. Oğlum 8 aylık. Çok huysuz. İçi su olan diş kaşıyıcıları dondurup veriyorum.hem ağzında erimemiş oluyo hemde hemen erimiyor. Karpuz şeftali evde ne varsa dolapta soğurup veriyorum. Hatta biraz önce o kadar zorlandım gece 12 oldu uyumadı ve çok huzursuzdu. Elimle baktım bi tane patlatmak üzere. Gece yarısı Dr. Tavsiyesiyle calpol vermek zorunda kaldım ilk defa🥲. Şimdi uyudu yavrum. Bende ilaç vermek istemiyorum ama Osman hocamız da çok sancılı dönemde parasetemol verilebilir demişti. Tabi kontrol etmek lazım diş huzursuzluğu olduğundan emin olmak saatlerimi aldı orası ayrı🥹 Allah yardımcımız olsun

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir