Diş Süreci

308 görüntüleme
G

Gülender Ö.

19 Haziran 2025 07:23
4.5 aylık bebeğimin diş süreciyle beraber uykuları daha da bozuldu. Jelli diş kaşıyıcı çubukları hangileri nereden bulabilirim? Bir de soğuk uygulamaları gece yaptığımızda sorun olur mu?
B

Betül A.

19 Haziran 2025 07:39
Eczanelerden diş jeli alabilirsiniz ve tetagil diş granülü var o da çok iyi
D

Demet I. ..

20 Haziran 2025 20:23
Tetagil i nasıl kullandınız su ile mi verdiniz yoksa direk mi
P

Pınar A.

20 Haziran 2025 20:26
Tetagil veriyorum bazen çok dayanılmaz oluyor çok mutlu neşeli bir bebek olmasına rağmen bu kadar çok ağlayınca dayanamadığını çok zorlandığını fark ediyprum Tetagil veriyorum biraz rahatlatıyor calpolu çok zorda kalırsam veriyorum böbreklerini çok yormak istemiyorum 5.5 aylık oğlum
E

Eda H.

20 Haziran 2025 20:32
Benim doktorum jellerin kullanılmaması gerektiğini onların diş çıkarmayı geciktirdiğini söyledi tetagil kullanabilirsiniz granül olanı bence hem doğal içerikli hem de faydası gözle görülür derecede ama çok zorda kalırsanız verin sürekli vermeyin yeşil soğanı veriyorum eline soğuk soğuk diş kaşıyıcılarını buzdolabında bekletip verebilirsiniz yanında olmak suretiyle
E

Eda H.

20 Haziran 2025 20:32
Tetagil de en ucuz kendi sayfasında var bu arada web sayfasında :)
A

Ayşe E.

20 Haziran 2025 20:37
Nurse Harveys Dentigel kullanabilirsiniz. İlaç etkin maddeli jellerden değildir, güvenle günde 2-3 kez kullanabilirsiniz
Ö

Özge Y.

26 Haziran 2025 19:06
Oğlum 18 aylık 8 tane dişi çıktı, üç aydır ara ara diş ağrıları ateş yememe hastalık durumları yaşıyoruz ama dişi bir türlü gelmedi üç aydır bekliyoruz normal mi bilgisi olan var mı
S

Sıla A. ..

6 Temmuz 2025 09:12
Ben tetagil kullanıyorum kızımda da 4 aylıkken başlamıştı birde parmak silikon kaşıyıcılar var o çok iyi geldi çoğu bebek mağazasında var
P

Pelin I.

6 Temmuz 2025 10:39
Merhaba bebeğim 4. Ayına yeni girdi oral dönemde eli ağzında ama bir iki gündür sanki diş ağrısı gibi huzursuzlanma elini ağzına komple sokma gibi davranışları çoğaldı soğuk uygulama yapabilir miyim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir