Diş Sorunu

122 görüntüleme
Ebru K.

Ebru K.

19 Nisan 2026 21:55
6ay bir haftalık kızımın tamamen huyu değişti geceleri yarım saatte bir uyanıyor sürekli huzursuz kucak istiyor uykuya gecislerimiz tam bir facia ne olur anneler ne yapabilirim yardım takatim kalmadı gerçekten kucakta bile huzursuz
M

Merve S. ..

19 Nisan 2026 22:31
Benim de 5 ay 25 günlük bir oğlum var dediklerinizin aynısını yaşıyorum inanılmaz uykusu olsa bile her uykuya geçiş gece gündüz fark etmez çok çok zor oluyor. Eğer bir çözümü bulan olursa bana da söylesin lütfen tek başıma desteksiz bakıyorum en zorladındığım zamanlardan birindeyim sanırım
Ebru K.

Ebru K.

19 Nisan 2026 22:32
Merve Solak
Benim de 5 ay 25 günlük bir oğlum var dediklerinizin aynısını yaşıyorum inanılmaz uykusu olsa bile her uykuya geçiş gece gündüz fark etmez çok çok zor oluyor. Eğer bir çözümü bulan olursa bana da söylesin lütfen tek başıma desteksiz bakıyorum en zorladındığım zamanlardan birindeyim sanırım
Bende tek başıma ve desteksiz bakıyorum eşimin çok desteği vardı ama yurtdışı na iş için gitti o da tamamen tek kaldım kollarım tutmuyor artık uykusuzluğu hiç saymıyorum bile
S

Saliha B.

19 Nisan 2026 23:08
Biz de 5 ay 15 günlük aynı durumdayız çok huzursuz sürekli meme emiyor sabaha kadar çok huzursuz kucakta bile durmuyor artık bende desteksiz büyütüyorum artık gücüm kalmadı ne buluyorsa ağzına götürüyor ve çok sinirli
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir