Diş Sorunsalı
157 görüntüleme
K
Kamil E.
15 Temmuz 2026 21:19
Bebeğim
6 ay 10 günlük diş çıkıyor galiba geceleri her saat başı ağlayarak uyanıyor. Annesine emdikten sonra tekrar uykuya dönüyor tekrar bir saat sonra uyanıyor tekrar emiyor tekrar uykuya dalliyor . Doktorumuz ilk önce calpol verin dedi işe yaramadı sonrasında tetagil kulla
[nıyoruz.var](nıyoruz.var) mi başka tavsiye verebilcek olan
6 ay 10 günlük diş çıkıyor galiba geceleri her saat başı ağlayarak uyanıyor. Annesine emdikten sonra tekrar uykuya dönüyor tekrar bir saat sonra uyanıyor tekrar emiyor tekrar uykuya dalliyor . Doktorumuz ilk önce calpol verin dedi işe yaramadı sonrasında tetagil kulla
[nıyoruz.var](nıyoruz.var) mi başka tavsiye verebilcek olan
Ş
Şule Ç.
15 Temmuz 2026 21:31
Karanfil ve zeytinyağı denemiştik biraz alıyordu sanki ağrısını
E
Eda D.
15 Temmuz 2026 21:40
Bize tetagil çok iyi geliyordu ama şimdi 19 aylık işe yaramıyor gibi
M
Melike Ö.
15 Temmuz 2026 21:46
Bizde hiçbiri işe yaramadı 15-20 gün sürdü diş meydana çıkınca rahatladı herşey yoluna girdi naçizane tavsiyem dvitaminini aksatmayın dvitamini dişin daha hızlı çıkmasını sağlıyo en azından diğer türlü bu süreç uzuyo
K
Kamil E.
15 Temmuz 2026 21:57
Bizde hiçbiri işe yaramadı 15-20 gün sürdü diş meydana çıkınca rahatladı herşey yoluna girdi naçizane tavsiyem dvitaminini aksatmayın dvitamini dişin daha hızlı çıkmasını sağlıyo en azından diğer türlü bu süreç uzuyo
D
Derya Ş.
15 Temmuz 2026 23:28
Gece için degil de sabah için, bir bezi ıslatıp dolabın dondurucu kısmına koyuyorum, biraz donunca eline veriyorum emiyor. dişlerini rahatlatıyor soğuk .bunu başka yollarla da deneyebilirsinz
K
Kamil E.
16 Temmuz 2026 01:43
Yarın yapacağım dolven verdim 2 saat önce gayet iyi uyuyor şimdilik

İlsu O. K.
16 Temmuz 2026 02:38
Merhaba; anne sütü atıyorlar gündüz meyve süzgeçleri var onun içinde sütü dondurun gündüz verin elime dondurma gibi inanın çok iyi geliyor. Anne sütü yokluğunda meyve ya da yoğurt dondurulabilir. İki günden fazla diş sürecinde calpol önerilmiyor. Karanfil pek işe yaradığını düşünmüyorum. Siz ne yaparsanız yapın zaten patlatırken o zorlanmayı yaşayacaklar bu yüzden sık sık parmakla diş etlerine masaj yapmanız hatta ayına uygun bir diş fırçası ile günde 2-3 kere sadece su ilede olur fırçalama yapıp rahatlatabilirsiniz. Emzik kullanıyorsanız soğuk emzikte iş görüyor uyku esnasında. Malesef diş süreci zor bir süreç inşallah bir an önce çıkarır rahatlar.
Yükleniyor...