Diş Sancısı ve Kaşıntısı

126 görüntüleme
S

Sevdegül D.

21 Temmuz 2025 19:03
7ay24günlük anne sütü ve ek gıda alıyor diş kaşıntısı ve sancısı çok fazla bu yüzden rahatlamak için emiyor emzik biberon kullanmıyor memede rahatlıyor Buda ek gıdasını etkiliyor 3 öğün veriyorum ek gıdayı fakat sadece çok az şekilde sabah kahvaltısını yiyor oda çok az
T

Türkan D.

21 Temmuz 2025 19:10
Ben bu süreçte karanfil ve zeytinyağı sürerdim, tetagil kullandım birde ekstradan da bu meyve ezme aparatları var emzik gibi ismi bu mu bilmiyorum ama, hafif donmuş anne sütünü içine koyup somurmasına izin veriyordum tırtıklı idi emeceği yer ama soğuktan rahatsız olur bilemem her çocuk farklı, umarım tez geçer 🙏🏻
S

Sevdegül D.

21 Temmuz 2025 19:11
Çok teşekkür ederim karanfil ve zeytinyağını denedim fakat o meyve süzgecine anne sütünü bi türlü koyamadım beceremedim 😀 umarım tez vakitte geçer ama ek gıda yemiyor bu süreçte
L

Lale K.

22 Temmuz 2025 07:52
Benimde kızım 7aylik.2disi çıkıyor.karanfil bizde hiç işe yaramadı .dokundurdurtmuyor ağzına.biximkide sadece memede rahatlıyor
Gece saat başı ağlayarak uyanıyor diş sancisindan.uykular haram oldu bana nerdeyse.ben bu meyve aparatını su dondurup veriyorum.birazcik sakinlesiyor.yoksa hep çığlık cigliga
Esra Y.

Esra Y.

Uzman Diyetisyen

22 Temmuz 2025 08:51
Soğuk dokunuşlar soğuk kaşık, meyve püresi, su dolu meyve aparatı, soğuk çorbalar diş etlerini rahatlatır, ağız içi sıcaklığı azaltır ve ek gıdaya ilgisini çeker 🤗

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir