Diş Sancısı ve Benim Tahammül Seviyemin Azalması
583 görüntüleme
F. K.
21 Temmuz 2026 21:36
İyi akşamlar herkese, bebeğim 8 ay 16 günlük, alttan bir diş patladı, yanındaki de gelmek üzere, geceleri 2 saat arayla uyanıyor, biliyorum canı çok yanıyor ancak, benim ne takatim ne tahammülüm kaldı, bu ikisine bağlı olarak sinirlilik ve gerginlik hali nüksetmeye başladı, evde resmen pimi çekilmiş bomba gibi dolaşıyorum, nasıl sakinleşiyordum onu bile unuttum, tek bildiğim şey, bebeğim ağlıyor, canı yanıyor, bazen neden ağladığını anlayamıyorum, acısına çare olamıyorum diye kendime kızıp sinirleniyorum, sinir halim genele yayılmış durumda ne yapacağım inanın bilmiyorum, buraya içimi dökmeye geldim
R
Rumeysa
21 Temmuz 2026 21:57
Tetagil denediniz mi Osman hoca da öneriyor
F. K.
21 Temmuz 2026 22:07
Tetagil denediniz mi Osman hoca da öneriyor

Begüm A.
21 Temmuz 2026 22:32
Diş dışında sürekli olarak yapışıklık halinden zorum, sanırım dokunma kapasitemi doldurdum
F. K.
21 Temmuz 2026 22:36
Vallahi 9,5 aylık benim kız babasında dahi durmak istemiyor bırakıp duşa girmek bir lüks sizi çok iyi anlıyorum,benim de aşimden bir şey gelmiyor 2 saattir başındayım sallıyorum yok gece de rahat vermiyor malesef bu aralar canları böyle istiyor galiba 🤷♀️

Begüm A.
21 Temmuz 2026 22:37
Desteksiz olunca daha da zor oluyor tabii ki bazen ne yapmam gerekiyor bilemediğim, otomatik yaptığımız işlerin sıralaması bile karışıyor, Allah hepimizin yardımcısı olsun
G
Gülcan Ş.
21 Temmuz 2026 22:55
valla bende öyleyim kızım 13 aylık sabah uyanıyor ellerinden tutup yürütmemi yorulunca kucağıma gelmek istiyor almayınca ağlıyor tek taraflı kahvaltı hazırlıyorum yatak topluyorum yada ütü yapıyorum gündüz uykusuna geçince kalan işlerimi yapıyorum ama dermanım kalmıyor oyun oynatıyım diyorum onu bile istemiyor biraz ekran açmak zorunda kalıyorum çünkü ocağa elini atıyor ben yemek hazırlayınca
Yükleniyor...