Diş Sancısı Tetagil

91 görüntüleme
A

Aleyna K.

26 Temmuz 2025 05:00
Kızım 3 aylıkken diş sancıları başladı diş etleri beyazladj şuan 4 bucuk aylık hala dişleri patlamadı belirgin bir şekilde alt iki dişi görünüyor ama tam patlamadı bu süreçti bize tek iyi gelen şey tetagil oldu şuan 3. kutuya başladık sürekli kullanımı zararlımı diğer yöntemler malesef bizde çok işe yaramadı anlık rahatladı uykuya geçemedi
H

Hülya G. ..

26 Temmuz 2025 06:06
Sanırım günde 6 kez kadar uygulanabiliyordu. 2 saat arayla. Öyle hatırlıyorum ben de çok sancılı olduğu dönemlerde 4-5 kez kullandığım zamanlar oldu bir sorun yaşamadık hiç etkili de oldu
Fatma N. Ç.

Fatma N. Ç.

Emzirme Danışmanı

26 Temmuz 2025 06:19
Günde 4 saat aralıklarla kullanıma uygun . Max 6 kez kullanabilirsiniz . Benimde bebeğim 10 aylık , 3 aydan itibaren her gören dişi çıkacak sanırım diyordu sürekli ağızda sulanma vardı diş diplerim belirgindi kaşınıyordu. İlk dişi 9 ayda çıkardı. 5 ay boyunca sürekli diş ile uğraştık gece ağlamaları el ağızda kaşıyıp sinirlenmeler. Tedagil bi nebze rahatlatıyor. Ama en rahatlatıcı olan bize soğuk uygulama oluyor. Ek gıda dönemi için kullanmalıl bir yemek süzgeçi almıştım tadımlar için. Onun içine süt dondurup verdim ilk zamanlarda dişlerini kaşıyordu . 4-6 ay civarları ben kendim uyguladım . Şimdi kendisi dondurma gibi yapıyorum yine meyve püresi vs dişlerinden bunaldığını düşündüğümde veriyorum çok rahatlıyor . Emzik içine de süt dondurup verebilirsiniz . Veya temiz bir ağız mendilini bi poşet içinde dolaba koyun ıslatıp o donduktan sonra alın bebeğiniz bez parçası olarak kolay kavrayacaktır ısırmaya çalışacaktır bu da rahatlatır . Kendi bebeğimle geçirdiğim süreci paylaştığım deneyim öneriler bulunduğum @annevehemsiree instagram hesabımdan takip edebilirsiniz
A

Aleyna K.

26 Temmuz 2025 06:25
Çok teşekkürler

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir