Diş Sancısı Olabilir mi

77 görüntüleme
M

Mrv ..

10 Ağustos 2025 12:46
Bebeğim dört buçuk aylık ve dişleri çok kaşınıyor her şeyi ağzına götürüyor geceleri sürekli uyanıyor asla emmeden uyumuyor dişleri kaşındığı için diye düşünüyorum. Her ay doktor kontrolüne götürüyorum ama asla dişler için bir şey demediler ve bir şey vermediler bir sonraki kontrolde sormalı mıyım? Yoksa sormadan kullanabileceğim bir şey var mı? Bir de son olarak hemen diş çıkaracağını mı gösteriyor bu uykusuz geceler??? Yoksa daha sürer mi
Ö

Özay A.

10 Ağustos 2025 13:21
Büyük ihtimalle diştir, tetagil kullanıyorum ben temiz içerikli sizde araştırıp alabilirsiniz yada doktora götürüp doktorun önerdiğini alırsınız.
D

Diydem Ç.

10 Ağustos 2025 13:30
Merhaba , ayrı başlık açmak istemedim buradan ben de sorayım. Benim kızım da 3 aylık ağızda salya var huzursuz ve uyku düzeni bozulmaya başladı. Geçenlerde aşı oldu ona bağladım ama ateş filan kalmadı yani hemen toparladı kendini. Diş desem diş için çok küçük değil mi sizce
M

Mrv ..

10 Ağustos 2025 13:53
Benim de 3 aylıkken bozuldu salya artısı olmaya başlıyor diştir 3. Ayda başlıyor ama hemen çıkmayabilir tabi
M

Mrv ..

10 Ağustos 2025 13:56
Eczaneye tetagil almaya gönderdim eşimi erken deyip vermemişler calgel vermişler jel
M

Melike G. ..

10 Ağustos 2025 13:56
Ara ara sancı ve diş etinde şişlik kızarıklık olabilir 3. Aydan itibaren tetagil 6. Aydan sonra da osanit kullanabilirsiniz osanit diş topu ve jel olarak 2 çeşit var diş topu daha avantajlı uzun süre kullanılıyor
M

Melike G. ..

10 Ağustos 2025 13:58
Bana da calgel vermişlerdi ama doktorum diş kökünde çürüme yapabiliyor fazla kullanılırsa dedi anlık uyuşturma etkisi var ama sürekli kullanıma uygun değil isterseniz geceden zeytinyağı içerisine karanfil atıp bekletin ertesi gün diş etlerine sürebilirsiniz karanfil kürü diye geçiyor
Ö

Özay A.

10 Ağustos 2025 16:03
Evet Osman hoca karanfil ve zeytinyağı kürünü öneriyordu.
M

Mrv ..

10 Ağustos 2025 17:32
Teşekkür ederim hepinize

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir