Diş Sancısı mı Atak mı 😔
102 görüntüleme
K
Kübra C. ..
3 Ağustos 2025 19:40
4 aylık olduk ve ağzından salya eli sürekli ağzında ve sürekli ağlıyor kucak istiyor normalde emziriyorum bide emzik kullanırdı uykuya kolay dalardı şimdi emziğini kabul etmiyo midesini bulanıp çıkarıyor emzik istemiyor geceleri sürekli emmek istiyo atak dönemi mi diş sancısımı anlamadım 😔
B
Bahar K.
3 Ağustos 2025 19:42
4. Ay atağı geçirdiğim en zor ataklardandı. Ayakta olmasa emmiyor ve umuyordu. Yani ben ayakta emziriyordum. Sonra sonra atlattık çok şükür. Ama zor geçiyor
K
Kübra A. G. ..
3 Ağustos 2025 19:44
Ben şuan 5.ayda bunu yaşıyorum maalesef çok yorucu ama zaman çabuk geçiyor ☺️
E
Elif Y. G.
3 Ağustos 2025 19:45
4 aylık uyku gerilemesiyle birlikte diş sancısı da olabilir 3 aydan itibaren tetagil kullanılabiliyor onu kullanabilirsin ve karanfil kürü uygulayabilirsiniz belki biraz rahatlatır
S
Sema ..
3 Ağustos 2025 19:49
Zeytın yağı ve 4-5 tane karanfil yarım çay bardağına koyup bekletın bebegın istediğin zaman eli ağzına gittikçe sürebilirsin çok işe yarıyor hem atak hem sancı çok zorlu 2 hafta geçirmiştim rabbım kolaylık versin
M
Mine A.
3 Ağustos 2025 20:01
4 ay + 1 haftalık bebeğim. Biz de hemen hemen benzer şeyleri yaşıyoruz çok zor ama geçecek bebeğim büyüyor diye kendimi teselli ediyorum 🥹 bir de sünnet olacak yarın Allah büyüktür 🥹
A
Ayşenur D.
3 Ağustos 2025 20:06
Bugün 5. Aydayız ve aynı durumdayız. Üstüne bide grip olduk. Ayakta kucakta uyuyor ben yürür gibi yapıyorum. Dalmaya yakın memeye geliyor yoksa onu da içmiyor. Bir an önce atlatırız umarım