Diş Sancısı mı
82 görüntüleme
A
Ayla K.
24 Kasım 2025 18:52
Oğlum 1 hafta sonra 5 aylık olacak ve aşırı huysuzlaştı memeyi emmek istemiyor çok iştahsız çok ağlıyor gündüz uykuları 15 dk sonra hemen uyanıyor elleri sürekli ağzında salyası da baya akıyor gece uykularından ağlayarak uyanıyor diş geliyor aklıma diş sancısına neler iyi gelir napabilirim bilmiyorum çok yoruldum bu süreçte

Fatma A. U.
24 Kasım 2025 18:55
Diş evet bizde şuan aynı durumdayız havuç veriyorum başında duruyorum diş kaşıyıcı veriyorum eline
Tetagil veriyorum sabah akşam o daha iyi rahatlatıyor ama mamayı nekadar uğraşırsam uğraşıyım ancak uyurken içirebiliyorum
Tetagil veriyorum sabah akşam o daha iyi rahatlatıyor ama mamayı nekadar uğraşırsam uğraşıyım ancak uyurken içirebiliyorum
F
Funda K.
24 Kasım 2025 18:58
Merhaba aynı durum kızımdada var karanfil ve zeytinyağı karışımı yapabilirsiniz tetagil ve karanfil karışımını kullanıyorum
S
Sena ..
24 Kasım 2025 19:34
Bizde de durumlar aynı sürekli dişlerini kaşıyarak rahatlamasını sağlıyorum. Yeşil soğanın beyaz kısmını, havuç, salatalık gibi sert şeyler veriyorum hem oyalıyor kısa süre içinde olsa ve rahatlatıyorda.
S
Saziye G.
24 Kasım 2025 19:44
Bu aylarda meme reddi oluyor etrafa bakınıyorlar emmek istemiyorlar dikkat edin benim oğlum 6 da bıraktı memeyi. Salya çok atttıysa diştir