Diş Sancısı İçin Öneriler
83 görüntüleme
A
Aleyna K.
16 Kasım 2025 21:02
Bebeğim 8 aylık gündüzleri sıkıntımız yok geceleri saat başı yarım saatte bir uyanır her türlü şeyi denedim soğuk uygulama , karanfil zeytinyağı , tetagil , osanit (3-4 top , calpol en sonda dolven yani hepsini sırayla denememe rağmen bebeğimde rahatlama olmuypr şurup verince max yine 2 saat sonra kalkıyor emiyor yatıyo arkadaşlar başka önerebilceğiniz
Bir şey varmı diş için ve hala patlamadı 2 aydır falan bu şekildeyiz çünkü
Bir şey varmı diş için ve hala patlamadı 2 aydır falan bu şekildeyiz çünkü
H
Hülya B.
16 Kasım 2025 21:12
Papatya çayını okumuştum bir sayfada hem uyku yapıyor hem de iltihap nedeniyle olan ağrıları hafifletiyomuş. Sizinle aynı durumdayız bugün verdim ve ilk defa 1.5 saattir uyuyıor şu anda
A
Aleyna K.
16 Kasım 2025 21:13
Aaa hiç duymadım aktarlardan mı aldınız teşekkürler denicem
H
Hatice B. K. ..
16 Kasım 2025 21:21
@Hülya Batlak bebeğinize mi verdiniz ve ne kadar verdiniz bebeğim şuan 5 aylık o yüzden soruyorum katı gıda almıyor
H
Hülya B.
16 Kasım 2025 21:38
@Aleyna Kurutaş evet aktardan aldım,paketli olmasına dikkat edin lütfen.
H
Hülya B.
16 Kasım 2025 21:41
@Hatice Bucak Karaduman evet bebeğime verdim ama benim bebeğim 8 aylık.5 aylıkken ıslak ağız mendilini buzlukta dondurup emmesini sağlıyordum. Dilerseniz anne sütüyle de yapabilirsiniz.
A
Aleyna K.
16 Kasım 2025 21:42
6 aydan küçük bebeklere bitki çayı önerilmiyor diye biliyorum
E
Emel
16 Kasım 2025 22:37
Babulino var ben onu kullanıyorum kasınan yerine yanak ustunden rolon gibi ilac vs vermektense belki isinizeyarar
H
Hatice B. K. ..
17 Kasım 2025 00:18
@Hülya Batlak hanım onu da denedim ama hasta oldu öksürmeye başladı belki de başka bir şey tetikledi bilmiyorum ama öksürük olunca ona bağladım olmadı bir tekrar deneyeyim teşekkür ederim.