Diş Sancısı İçin Öneriler

83 görüntüleme
A

Aleyna K.

16 Kasım 2025 21:02
Bebeğim 8 aylık gündüzleri sıkıntımız yok geceleri saat başı yarım saatte bir uyanır her türlü şeyi denedim soğuk uygulama , karanfil zeytinyağı , tetagil , osanit (3-4 top , calpol en sonda dolven yani hepsini sırayla denememe rağmen bebeğimde rahatlama olmuypr şurup verince max yine 2 saat sonra kalkıyor emiyor yatıyo arkadaşlar başka önerebilceğiniz
Bir şey varmı diş için ve hala patlamadı 2 aydır falan bu şekildeyiz çünkü
H

Hülya B.

16 Kasım 2025 21:12
Papatya çayını okumuştum bir sayfada hem uyku yapıyor hem de iltihap nedeniyle olan ağrıları hafifletiyomuş. Sizinle aynı durumdayız bugün verdim ve ilk defa 1.5 saattir uyuyıor şu anda
A

Aleyna K.

16 Kasım 2025 21:13
Aaa hiç duymadım aktarlardan mı aldınız teşekkürler denicem
H

Hatice B. K. ..

16 Kasım 2025 21:21
@Hülya Batlak bebeğinize mi verdiniz ve ne kadar verdiniz bebeğim şuan 5 aylık o yüzden soruyorum katı gıda almıyor
H

Hülya B.

16 Kasım 2025 21:38
@Aleyna Kurutaş evet aktardan aldım,paketli olmasına dikkat edin lütfen.
H

Hülya B.

16 Kasım 2025 21:41
@Hatice Bucak Karaduman evet bebeğime verdim ama benim bebeğim 8 aylık.5 aylıkken ıslak ağız mendilini buzlukta dondurup emmesini sağlıyordum. Dilerseniz anne sütüyle de yapabilirsiniz.
A

Aleyna K.

16 Kasım 2025 21:42
6 aydan küçük bebeklere bitki çayı önerilmiyor diye biliyorum
E

Emel

16 Kasım 2025 22:37
Babulino var ben onu kullanıyorum kasınan yerine yanak ustunden rolon gibi ilac vs vermektense belki isinizeyarar
H

Hatice B. K. ..

17 Kasım 2025 00:18
@Hülya Batlak hanım onu da denedim ama hasta oldu öksürmeye başladı belki de başka bir şey tetikledi bilmiyorum ama öksürük olunca ona bağladım olmadı bir tekrar deneyeyim teşekkür ederim.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir