Diş Sancısı Böyle Bir Şey mi?

71 görüntüleme
D

Damla B.

13 Kasım 2025 19:51
Merhabalar,kızım 5.5 aylık oldu ve son 1 haftadır geceleri uykusunda ağlıyor. Uyuyor sonra birden ağlayacak gibi sesler çıkarıp uyumaya devam ediyor. Diş sancısı mı çekiyor yoksa uyku ile ilgili mi anlamadım. Bazen uykusunun 20.dakikasında bazen 2-3 saat sonra oluyor. Gece birkaç kez tekrarlıyor bu durum. Gece uykusu öncesi tetagil mi vermeliyim acaba iyi gelir mi?
P

Pınar K.

13 Kasım 2025 20:40
Merhaba, eğer gece çığlık atıyor gibi şiddetli ağlıyorsa başka bir sorunu olmadığını düşünüyorsanız bence diş olabilir. Tetagil verseniz rahatlar diye düşünüyorum
D

Damla B.

13 Kasım 2025 20:43
@Pınar Küçükbağış yani şiddetli ağlaması yok. Uyurken yani gözünü bile açmadan "ııııağğğhhh" Diye tam ağlayacak gibi oluyor sağa sola sallıyor kafasını geri uyuyor. Uyanmıyor bunu yaparken.bu olmaya başladığından beri emziğini kemiriyor o yüzden diş mi acaba diye düşündüm
Ozlem S. Ş.

Ozlem S. Ş.

13 Kasım 2025 21:03
Kızım benzer durumda sağ sola dönüyor ıpğğh ağlamaklı sesler çıkarıyor dişleri kabardı gibi görünüyor bana haftaya dr randevumuz var soracağım. Üzülüyorum uykuları çok güzeldi inşallah bozulmaz
D

Damla B.

13 Kasım 2025 21:05
@Ozlem Somuncu Şahinsoy evet benim de kızımın uykuları maşallah çok iyiydi. Akşam yatar sabah kalkardı ama son zamanlarda ağlıyormuş gibi oluyor benim de uykularım bozuluyor stres oluyorum valla napıcaz bilmiyorum 😢
P

Pınar K.

13 Kasım 2025 21:08
Çok yüksek ihtimal diş gibi duruyor. Anlattıklarınızdan öyle anladım
D

Damla B.

13 Kasım 2025 21:17
@Pınar Küçükbağış tetagil verdim bakalım bu gece nasıl geçecek.çok teşekkür ederim 🙏
P

Pınar K.

13 Kasım 2025 21:18
Umarım güzel uyur bu gece bebeğiniz 🌸

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir