Diş Sancısı

140 görüntüleme
E

Elif A.

1 Temmuz 2026 09:23
Bebeğim 6 aylık damakları şişti her şeyi ağzına götürüyor ve huzursuz. Düş sancısına iyi gelebilecek bir öneriniz var mı?
A

Ayşe D. ..

Premium Üye
1 Temmuz 2026 09:24
Tetagil eczanede satılıyor çok rahatlatıyor
Sema G.

Sema G.

1 Temmuz 2026 09:51
7 8 tane karanfili biraz ezin üzerine zeytin yağı koyun bir miktar ve birgün buzdolabında bekletn gün içinde bi kaç kere sürün hafifletiyor biraz benm oğluma iyi geldi biraz rahatlatıyor.
L

Leyla.ekin

1 Temmuz 2026 13:19
Diş için öneri istemişsiniz ama ben şöyle bir şey soylemek istiyorum 6 7. Aylarda oglum da aynıydı ama sımdı fark ediyorum tek derdi diş değildi hatta belki diş bile değildi diş sanıp calpol verdim ara ara doktorumuz verebilrisiniz demişti.. simdi baktıgımda aslında o tum huzursuzlugu desteksiz oturma çabasıymıs 1 hafta içinde desteksiz oturmaya basladı kendini kaldırmaya falan sonra kopru pozıyonunda ileri geri hareket yapmaya basladı 2 3 hafta gece surekli kalkıp o hareketi yaptı emekleme oncesı yapıyolarmıs suan 8 aylık ve 2 haftadır oyun alanından ya da bızden tutup ayaga kalkıyor ve huzursuzlugu bitmişti ama 2 gun once dıs patlattı ve ust dısı patladı once.. dıs patlatmadan 2 3 gun oncesınden geceleri surekli sebepsiz kalkmaya basladı bi baktım dısı patlamıs yani diş bi kaç gun huzursuz ediyor sadece.. ha kasıntısı olabilir o ayrı onun için de fılelı meyve konan disliklerden almıstık salatalık koyup dısını oyle kasıtıyorduk jel ya da baska bişi hiç kullanmadım
Göktenur B.

Göktenur B.

1 Temmuz 2026 13:20
Tetagil en iyisi bu zamana kadar kullandıklarim arasında hemde diş gelişimde fayda sağlıyormuş eczacımız öyle demişti
E

Elanur Ü.

1 Temmuz 2026 22:11
Ben her zaman doğal yol insanıyım. Ben bebeğime diş dönemlerinde ellerimi yıkar ardından parmaklarım ile masaj yapardım. Ardından bir mendili yada yazma fark etmez ıslar dolaba koyar eline verirdim. Diş kaşıyıcı kullanmak istemedi bebeğim sevmedi. Başka bir alternatif olarak da size önerim bulunduğu odada buhurdanlığınız var ise içine bir iki damla gül yağı damlatın ❤️🌸
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir