Diş Sancısı

101 görüntüleme
D

Derya A. T.

14 Mart 2026 15:41
Karanfil kürü yaptık ama fayda etmedi. 7 aylık bebeğim 3-4 gündür acı çekiyor resmen:( diş sancısına nasıl çözümler buldunuz?
A

Ayşe Ş. ..

14 Mart 2026 16:08
Bol bol karşıyın eline birşeyler verin. Ve parmak kaşıyıcı aldım. Karanfil yapıyoruz ne kadar yarıyor ise artık. Bizde çok zor çıkarıyoruz. Yapacak hiç birşey yok. Patlamadan önce gece aglanma sizlanma derecesine gelince uykuları kaçtı ağrı kesici verdim bir kaç defa. Allah yardımcın olsun. Bol bol emzir o da iyi geliyor
D

Derya A. T.

14 Mart 2026 16:09
Zaten ya mememde ya da ağlıyor. Alt dişler bu kadar zorlamamıştı, kaç gün sürer acaba?
F

Firdevs S. ..

14 Mart 2026 16:11
Temiz bez parçasını soğuk suda yıkayıp dişlerine sürebilirsiniz parmağınıza dolayıpta. Gerçekten az da olsa rahatlatıyor benim kızımda işe yaramıştı .keten müslin tarzı bir bezle yapabilirsiniz
D

Derya A. T.

14 Mart 2026 16:11
Deneyeceğim teşekkür ederim 🙏🏼
R

Rabia K. ..

14 Mart 2026 17:00
Emzikle dış kaşıyıcı ile kasımasina yardım ediyorum temiz elimde masaj yapıyorum baktım çok huysuz çok canı yanıyor biraz ağrı kesici iciriyorum doktorumuz jel yazmış ama Osman hocanın videosunu izledikten sonra kullanmamaya karar verdim pek temiz değil içeriği
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir