Diş Sancısı

133 görüntüleme
A

Ayla K.

12 Aralık 2025 19:39
Oğlum 5.5 aylık ve inanılmaz salyada artış var 5.ay kontrolünde doktorum muayene sırasında da diş sancısı çekiyor demişti ama napabilirim nasıl rahatlar bilmiyorum özellikle geceleri inanılmaz huysuzlaşıyor çok ağlıyor doktorunuz sizlere diş sancısı için neler önermişti arkadaşlar
E

Ezgi Ç. V.

12 Aralık 2025 19:48
Merhaba, karanfil kürü denediniz mi? Ben henüz denemedim ama hazır dolapta bekletiyorum acil durumlar için. Osman hocanın da bir videosunda vardı umarım işinize yarar
A

Ayla K.

12 Aralık 2025 20:08
Yok denemedim yapılışı nasıl acaba
A

Ayşe Ş. ..

12 Aralık 2025 20:09
Merhaba Ayla hanım, 4 ay civarı doktorumuz tetagil başladı. Temiz içerikli diş granülü Osman hocada öneriyor zaten. Sonra Osman hocanın zeytin yağı karanfil kürü var. Yaptım denedim bende çok işe yaramadı. Alt iki tane çıktı şimdi daha şiddetlendi. Tekrar doktorumuza yazdım. Orta boy soğanı rendeleyin 15 dk bekletin suyunu sıkın posasinı atın. Suyuna 3-4 damla karanfil yağı damlatın demiş. Yaptım işe yarıyor gibi ama bebeğim ağzını açmıyor tadını sevmedi. Birde yeşil soğan ama parçalıyor artık boğazında kalır diye korkuyorum ben. Bende bunlar var. Başka önerisi olan varsa bende faydalanayim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir