Diş Sancısı

131 görüntüleme
H

Hilal C. ..

5 Ağustos 2025 23:37
Merhaba, bebeğim 5 buçuk aylık olacak, 1 buçuk aydır diş sancısı çekiyor doktor diş etlerinin kabardığını söylemişti, rahatlatmak için ne yapabilirim uykuları çok bölünüyor artık gece gündüz ağlayarak uyanıyor, ne önerirsiniz
M

Merve Ö.

5 Ağustos 2025 23:50
Ben tetagil kullanıyorum doğal içerik yinede eczaneye danışabilirsiniz. Birde karanfil zeytinyağı karıştırıp beklettikten sonra sürenlerde var
İ

İ.E.

6 Ağustos 2025 04:17
Bizimkinde dogal kurler pek ise yaramadi. Tetagil rahatlatti. Cok agrisi ve atesi oldugunda da calpol.
K

Kübra A. G. ..

6 Ağustos 2025 05:07
Bende dün tetagile başladım ağrıyı alıyor bebeğim sonra da mışıl mışıl uyuyor doğal içerikli olduğunu söylediler ne kadar doğru bilemem
Esmanur B. .

Esmanur B. ..

6 Ağustos 2025 05:48
Kesinlikle tek çare soğanın beyaz kısmını verdik biz . Tabii ki bizim gözetimimiz altında verdik . Ben de karanfil işe yaramadı maalesef. İlaç tarzı şeyler de kullanmak istemedim . Soğan gördüm bir kaç yerde denedim ve gayet de sakinleşti:) sizin tercihiniz tabii 🌸
Esmanur B. .

Esmanur B. ..

6 Ağustos 2025 05:48
Yeşil soğan**
H

Hilal C. ..

6 Ağustos 2025 06:16
Teşekkür ederim, uykusunu alamadığı için tüm gün çok huzursuz oluyor ne yapacağımı şaşırdım artık
E

Ezgi Z. ..

6 Ağustos 2025 18:33
Kaç aylık yeşil soğan verdiniz? Beyaz kısmını mı?
Esmanur B. .

Esmanur B. ..

8 Ağustos 2025 19:20
4 5 aylıktı . 🙂
İ

İpek

8 Ağustos 2025 19:23
5 aylik kizimda da basladi dis sancisi, sogan verildigini biliyordum ama baska bir forumda bir anne bebeginin agiz kokusunun agirlastigini ve o bebek kokusunun kalmadigini soylemisti olabilir mi boyle bir sey? Ben nurse harveysin jelini kullaniyorum bu arada o da ise yariyor
Esmanur B. .

Esmanur B. ..

8 Ağustos 2025 20:02
Bebişim çok normal bir şekilde soğan kokmuştu. Süt kokulum tabii ki o hafta içinde ya da her soğan verdiğimizde doğal olarak soğan koktu ve geçici. Devamlı vermedim . Bir müddet rahatlatıp kendini ağrısını unutuncaya kadar :) ben jel ya da ilaç kullanmadım şimdi 9 aylık geceleri aşırı huzursuz . Sık sık uyanıyor şimdi ben de kullanılabilir miyim ilaç bilmiyorum ama diş olduğu için soğan veremediğim kesin 😄

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir