Diş Sancısı

96 görüntüleme
Ö

Özge N. Y. ..

23 Haziran 2025 16:20
Oğlum 5 ay 15 günlük salya artısı sürekli ek ağızda Tetagil kullanıyorum diş kaşıyıcılar soğan havuç ne versem toparlamıyor ne yapabilirim ilk çocuk sürekli ağlıyor nolur yardım edin
B

Buket Ç.

23 Haziran 2025 16:30
Benim oğlum da 5 ay 15 günlük. Bugün çok zor geçirdi günü. Sürekli ağlıyor ya da mızmız. Emzirmek dışında onu sakinleştirecek bir şey bulamadım. Sanırım bu süreç biraz sabır gerektiriyor. Öneriler ne kadar uygulasak da kısa süreli oluyor ve tamamen kesmiyor maalesef. Bebişler için zor bir dönem. Bolca sarılıp şefkatle sakinleştirmekten başka yöntem bulamıyorum ben 🥰
G

Gözde Ö.

25 Haziran 2025 06:57
Kesinlikle katılıyorum Buket Hanım’a. Mecburen biraz zorlu geçen bir süreç, oğlum bir yaşında hala aynı sıkıntıdayız. Hangi yolu denesem uzun süreli bir rahatlama sağlamadı. Kesinlikle bence de bolca şefkatle sarılıp sakinleştirmekten başka çare yok gibi, bu süreci kabullenmek durumundayız sanırım💕💕
P

Perihan Ç.

3 Temmuz 2025 20:26
İki gün önce oğluma buzlukta dondurduğum karpuzları rendeleyerek meyve emziğinin içine koyup verdim kesinlikle anında rahatlattı denemenizi öneririm

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir