Diş Öncesi Belirtiler

100 görüntüleme
H

Hilal A.

10 Şubat 2026 22:11
arkadaslar bebeğim 6 ay 10 günlük son 1 haftadır gündüz uykuları 20 dk en fazla gece uykusu güzeldi ama oda 2-3 gündür bozuldu uykuya dalsa bile uzun uyuyan cocuk canı acıyormus gibi ağlayarak uyanıyor geri uykuya anca 1-2 saat sonra yatırabiliyorum uyusa bile beşiğine yatırınca uyanıyor mızmızlığı cok arttı ne istediğini anlayamıyorum bakıyorum öyle beyazlık falan yok ama acaba diş olabilir mi
B

Bahar Ö.

10 Şubat 2026 22:13
Kesınlıkle diş bence
Hatice C. .

Hatice C. ..

10 Şubat 2026 22:19
Parmağınızla bi yoklayin yumuşaklık veya tepe gibi yumuşak bi et dokusu varmı
R

Rumeysa K.

10 Şubat 2026 22:23
Evet benimde öyleydi hep diş geldi. Karanfil yağı yapıp sürün çok iyi geliyor. Tetagil de iyi geliyordu o aylarda.
H

Hilal A.

10 Şubat 2026 22:24

Rumeysa Karabulut

Evet benimde öyleydi hep diş geldi. Karanfil yağı yapıp sürün çok iyi geliyor. Tetagil de iyi geliyordu o aylarda.

daha diş belli değil ona rağmen yapıp sürsem olur mu
H

Hilal A.

10 Şubat 2026 22:26

Hatice Celik

Parmağınızla bi yoklayin yumuşaklık veya tepe gibi yumuşak bi et dokusu varmı

yokladım ama ne sert ne yumuşak zaten parmağımı ağzına sokar sokmaz ısırıyor😂
Hatice C. .

Hatice C. ..

10 Şubat 2026 22:30

Hilal A.

yokladım ama ne sert ne yumuşak zaten parmağımı ağzına sokar sokmaz ısırıyor😂

Yavrucak çok kaşınıyor demekki 🥺 hani şu karanfili zeytinyağında bekletip ertesi gün yağı diş etlerine sürmeyi mi deneseniz rahatlatır.
H

Hilal D.

10 Şubat 2026 22:35
Diş gibi görünüyor gerçekten. Diş kayıcıyı buzdolabına koyup soğuduktan sonra verebilirsiniz. Soğuk şeyler çok daha iyi rahatlatıyor ama kısa süreli çözümler tabii ki.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir