Diş Olabilir mi?

100 görüntüleme
S

Sedef Ç.

20 Eylül 2025 09:14
Merhaba, bebeğim 4 ay 7 günlük eli sürekli ağzında sanki kaşımaya çalışıyor gibi bir eli de kulağına gidiyor bazen çok ağlıyor bazen gece huyu olmasa bile 3 te kalkıyor diş çıkarıyor olabilir mi? nasıl anlarım bakıyorum ama ne görmem gerekiyor bilmiyorum nasıl bir şey görünüyor ilk çocugum biraz tecrübesizim o yüzden bilmiyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim teşekkür ederim şimdiden😞
B

Buket S. ..

20 Eylül 2025 09:24
Merhaba, eli kulağına gidiyorsa, ağız salyası varsa, sürekli bir şeyleri ağzına götürmeye çalışıyorsa, elini emiyorsa muhtemelen diş çıkarıyordur. Diş kaşıyıcı alabilirsiniz, parmak diş kaşıyıcı ile siz de kaşıyabilirsiniz arada. Diş çıkarma sürecinde gece uyku düzensizlikleri normaldir, bol bol ten teması isteyecektir bebeğiniz.
S

Sedef Ç.

20 Eylül 2025 09:59
evet bu dediklerinizin hepsi var diş kaşıyıcı da aldım ama ben baktıgımda birşey göremiyorum diş etlerinde şimdiden görünmez değil mi
A

Ayşegül Ü.

20 Eylül 2025 10:15
Osman hocanın yaşamın 3. ayı videosunda bahsettiğini yaşıyorsunuz muhtemelen. O videoyu izlerseniz hem daha iyi fikir sahibi olabilir hem belki çözüm de bulabilirsiniz 🙏🏻🌻

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir