Diş Ne Zaman Gelir

193 görüntüleme
G

Gamze Ç.

14 Mayıs 2026 20:59
Bebeğim şuan 6 aylık 5. Aydan itibaren damaklar şiş ve bol sayla üretimi var herşeyi ağzına sokuyor. Doktor henüz diş gelmiyor dedi ama damaklar şiş ve sanki derinlerde 2 tane diş var gibi görüyorum altta güldüğü zaman. Damaklar şiş olduğunda kaç ayda diş gelir?
E

Eliff

14 Mayıs 2026 21:48
İnanınki bu sorunun yanıtını kimse bilmiyor. Bizde bekliyorum 4 aylıktan beri şu an 10 aylık oldu halen gelmedi. Genetik
Seval b.

Seval b.

14 Mayıs 2026 22:17
Aaah ahhhhh…

+1 diyorum sadece. 7ay22günlük çekmediğimiz çile kalmadı - diş sayısı : 0
G

Gülcan Ş.

14 Mayıs 2026 22:36
Bizde öyleydik 4 aylıkken çekti o sancıları 6.ayın sonunda bir tane diş geldi ardından bir ay sonra [2.si](2.si) çıktı her bir diş için aylarca sancı çekiyoruz bazı bebekler bir kaç günde çıkarır öncesinde belirti bile yoktur ama bazıları çok derin acı çekiyor anlamadım yani
A

Ayşe Ş. ..

Premium Üye
14 Mayıs 2026 22:46
2.5aylik salya akmaya başladı. 4. Ayda şişlikler geldi geliyor derken. 5.5 ayda ilk dışı patladı. Üste 4 altta 4 peşi peşine çıktı. Şimdi 11 aylık yaşına girecek hala 8disi var azilar şişti kaşınıyor atesleniyor çıktı çıkacak diye bekliyoruz. Hep böyle
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir