Diş mi? Soğuk Algınlığı mı?

396 görüntüleme

F. K.

23 Ağustos 2026 21:48
Merhabalar, oğlum 9.5 aylık, alttan 2 dişi var, Elle muayene ettiğimde sağ üstte sertlik var, mesele şu ki sesi 2 3 gündür çatallı çıkıyor, bu akşam üzerinden beri de sanki boğaz temizliyor gibi sesler çıkarıyor, ara ara da olsa burun akıntısı mevcut, bunların dışında yüksek ateş , ek gıda ve anne sütü almada sorun, hırıltı, fışlama gibi sesler yok, sürekli eli, elinde olan ne varsa ağzında, soğuk uygulama ve karanfil yağı uygulaması yapıyorum ancak yine de hangisi emin olamadım. Acaba sizlerde durum nedir? Bilgiler için teşekkür ederim
B

Beyzanur K.

24 Ağustos 2026 00:53
Bizdede aynı durum yaklaşık 1 aydır boğsınsa bi hırıltı çatallanma gibi bir durum var hafif burun akıntısı vardı geçti doktora götürdüm üst solunum enf dedi ciğerleri temiz dedi soğana karanfil sapladım gece uyurken baş ucuna koydum baya faydasını gördüm ama ara ara boğazna o hırıltı geliyor öksürüp rahatlatıyor kendinş sanki balgam var çıkaramıyor gibi bir ses

F. K.

24 Ağustos 2026 07:06
Beyzanur Kal
Bizdede aynı durum yaklaşık 1 aydır boğsınsa bi hırıltı çatallanma gibi bir durum var hafif burun akıntısı vardı geçti doktora götürdüm üst solunum enf dedi ciğerleri temiz dedi soğana karanfil sapladım gece uyurken baş ucuna koydum baya faydasını gördüm ama ara ara boğazna o hırıltı geliyor öksürüp rahatlatıyor kendinş sanki balgam var çıkaramıyor gibi bir ses
Yok bizde öyle değil, kuru ses kısıklığı, nadiren burundan ses, ateş halsizlik iştah kaybı yok şükür
H

Hatice K. Z.

Premium Üye
31 Ağustos 2026 02:25
10 aylık alttan 2. Diş çıkıyor iki igündür ishal ve yüksek ateş var 39 küsurları gördük normal mü dilten mi neyden ne yapmalı ev takibi yapıyoruz ama ateş dalgalı

F. K.

31 Ağustos 2026 08:09
Beyzanur Kal
Ne yaptınız acaba başka?
B

Beyzanur K.

4 Eylül 2026 16:54
Firdevs Kazizade
Ne yaptınız acaba başka?
Hala daha boğazındaki balgam çatallanması devam diyor doktora tekrar götürdüm ama ciğerleri temiz dedi üst solunum enfeksiyonu geçirmiş dişten kaynaklı dedi serum fiz devam edin dedi ve alerji damlası verdi
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir