Diş mi Reflü mü
80 görüntüleme
G
Güzin G.
13 Ocak 2026 19:29
Oğlum 22 haftalık 5 ay 5 günlük sabahtan akşama kadar bağırıyor her şeye sinirleniyor sürekli kucağımda bazı odalara girdiğimde çığlığı artıyor ellerini ağzına sokup kafasını sağa sola sallıyor uyanık kaldığı süre boyunca çok şiddetli ağlıyor çok yoruldum hiç bir oyun oynayamıyorum.sürekli dönüyor yatarken de hep kafasını sola çevirip biraz geriye alarak yatıyor.Kusması da var doktor bir iki haftaya diş gelir dedi ama ben çok yoruldum çığlıkları çok şiddetli Reflü yanda diş bu kadar olur mu yada asıl ana problem ne olabilir
B
Büşra K.
13 Ocak 2026 19:33
Benim bebeğimde de alışkın olmadığımız şekilde çığlık ağlama asla durdurmamıştım. Oral dönemde olduğu için hep el ağızda kulaklarını çekiştirip kaşımaya falan çalışırdı. Meğer bu kulak çekiştirme huzursuzluk ağlama diş belirtisiymiş 1 hafta sonra ilk dişini görmüştüm :) şimdi 3. Yolda yine aynı krizler başladı. Yüksek ihtimal diş geliyor olabilir
G
Güzin G.
13 Ocak 2026 19:35
Doktorumuz bir iki haftaya patlar dedi ama internette araştırdım diş asla bu kadar huzursuzluk yapmaz diyor ama çocuğumun canı hiç rahat değil sürekli ağlıyor uyanık kaldığı sürece bağırıyor sinirleniyor