Diş mi Geliyor

314 görüntüleme
E

Esra A.

25 Haziran 2026 01:24
Bebeğim bir hafta sonra 10 aylık olacak. Alt iki dişini 7 aylıkken çıkarmıştı. Bu gün normal bir şekilde uyutmaya çalıştım zorla uyuttum ve 1 saat içinde çığlıkla uyandı normalde hiç böyle yapmaz tedirgin oldum. Saatlerce ağladı hastaneye götürürken de uyuyakaldı. Uyurken baktım alt dişlerin yanında kesik var kırmızı diş mi emin olamadım. Uyuduğu için de geri döndük
A

Aybüke İ. ..

25 Haziran 2026 01:26
Büyük ihtimalle diş geliyor
E

Esra A.

25 Haziran 2026 01:27
Aybüke İnce
Büyük ihtimalle diş geliyor
Ön üstler çıkmadan alt yan gelir mi bilemedim ama baya bıçak kesiği gibi yarık var alt dişler çıkarken görmemiştim böyle
A

Aybüke İ. ..

25 Haziran 2026 01:29
Benim kızım da diş sırasına uygun çıkarmadı. Beyazlık görünüyor mu
E

Esra A.

25 Haziran 2026 01:30
Aybüke İnce
Benim kızım da diş sırasına uygun çıkarmadı. Beyazlık görünüyor mu
Yok beyazlık göremedim hafif kanlı yarık var sanki bıcakla çizilmiş gibi
A

Aybüke İ. ..

25 Haziran 2026 01:36
Esra Akçay
Yok beyazlık göremedim hafif kanlı yarık var sanki bıcakla çizilmiş gibi
Diş etleri hatta damak hassasiyeti çok fazla oluyor bu dönemde. Bizde hiç uyku olmuyor sürekli gözü kapalı bir şekilde uyku da ağlıyor. Gece boyu gözlemleyin
E

Esra A.

25 Haziran 2026 04:58
Aybüke İnce
Diş etleri hatta damak hassasiyeti çok fazla oluyor bu dönemde. Bizde hiç uyku olmuyor sürekli gözü kapalı bir şekilde uyku da ağlıyor. Gece boyu gözlemleyin
Alt iki diş çıkarken bizde de öyle olmuştu uykusunda muzırdanmıştı ama bu sefer çığlık atıyor resmen birden fazla dişi çıkıyor canı çok yanıyor
Göktenur B.

Göktenur B.

25 Haziran 2026 11:01
Bizde 10 aylıkken o durumu yaşadık hatta biraz ateş ishal de olduk bizde 7. Ayda alt iki diş çıkardık aynı sizinki gibi altlarda kabarıklık vardı iki hafta geçti şükür atlattık ama hala diş çıkarmadık üsten 11 aylık olduk
Göktenur B.

Göktenur B.

25 Haziran 2026 11:02
Birde bazen ağızlarına sürekli biseyler sokuyolar belkide diş etini acitmis olabilir
E

Esra A.

25 Haziran 2026 11:55
Göktenur Bektaş
Birde bazen ağızlarına sürekli biseyler sokuyolar belkide diş etini acitmis olabilir
Olabilir dediğiniz gibi iştahı da çok azaldı bugün hiç bişey yemek istemiyor sürekli aynı tarafı kaşıyor eliyle
Göktenur B.

Göktenur B.

25 Haziran 2026 12:11
Esra Akçay
Olabilir dediğiniz gibi iştahı da çok azaldı bugün hiç bişey yemek istemiyor sürekli aynı tarafı kaşıyor eliyle
Bzide öyleydik 1 hafta ağzına hiç bişey sürmedi sadece emdi yeni yeni iştahı yerine geldi
E

Esra A.

25 Haziran 2026 13:38
Göktenur Bektaş
Bzide öyleydik 1 hafta ağzına hiç bişey sürmedi sadece emdi yeni yeni iştahı yerine geldi
Diş çıkmadı ama dimi acaba önden damak hazırlığı gibi bişey mi
Göktenur B.

Göktenur B.

25 Haziran 2026 23:04
Esra Akçay
Diş çıkmadı ama dimi acaba önden damak hazırlığı gibi bişey mi
Çıkmadı malesef damaklari çok sertleşti ama hala üsten diş yok
E

Esra A.

26 Haziran 2026 00:56
Göktenur Bektaş
Çıkmadı malesef damaklari çok sertleşti ama hala üsten diş yok
Bizim de alt iki dişin bir yanındaki diş yarılmış üst gelmeden onlar gelecek sanırım
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir