Diş mi Çıkarıyor?

178 görüntüleme
E

Esraa

26 Mayıs 2026 10:49
Kızlar bebeğim beş buçuk aylık son iki üç gündür çok mızmız beslenmesi de azaldı. Dün baktım alt damağında diş yerinde çizgi şeklinde beyazlık var yarılmış gibi aft yarasını da andırıyor ama tam diş yerinde yatay çizgi şeklinde. Dün gece de sürekli ağlayarak uyandı. Dişi mi çıkacak acaba ağrı kesici verilir mi calpol eşim verdirmedi ama belki iyi gelir diye düşündüm. Bir de ne kadar sürer eğer bu şekildeyse damağı hemen gelir mi diş arkasına.
B

Burcu ..

26 Mayıs 2026 10:58
Bizimki 4 aylıkken diş agrısı basladı, doktor r da çıkcak demişti o zamanlarda, ama şuan 8 aylık daha ancak çıktı, o da tam çıkmadı daha, minnacık ucu çıktı. Sadece diş agrısı için jeller var, o iyi geliyor sürünce ama tabi kesintisiz olmuyo agrısı. Allah kolaylık versin, zor bi süreç bebekler için
E

Esraa

26 Mayıs 2026 11:14
Baya sürmüş yaeczaneye bir sorayim o zaman teşekkür ederim
E

Emel

26 Mayıs 2026 11:36
Hos geldin dis sancıları bebisler için çok acı verici bir dönem tetagil kullanıyoruz biz dondurdugum sulu dis kasıyıcılar da cok ise yarıyor ozellikle gece uykusundan once tetagil veriyorum mis gibi uyuyor
M

Mine e. ..

26 Mayıs 2026 12:38
İlk 6 ayda bende tetagil kullandım oğlum 4 aylıkken çıkarmaya başladı dişlerini çok ağrılı gecelerde de calpol verdim 6 aydan sonrada doktor jel yazmıştı onu kullandık
E

Esraa

26 Mayıs 2026 12:40
Teşekkür ederim bugün tetagil aldık inşallah faydası olur deneyeceğim.
E

Ece ..

27 Mayıs 2026 00:44
Parmak diş kaşıyıcılar da var onları da özellikle uyumadan önce kullanabilirsiniz.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir