Diş mi Çıkarıyor

44 görüntüleme
H

Hilal A.

11 Ocak 2026 20:03
bebeğim 5 bucuk aylık bugün yoğurtla tadıma başladık yedikten sonra hiç bir sorun olmadı gün boyunca keyifliydi 2-3 gündür salyası çok arttı ve eli sürekli ağzında ondan akşam üzeri eline pırasa verdim belki diş geliyordur diye akşam uykusuna zor geçti uyutmak için yatırdığımda içli içli ağlıyor ağlayarak uyanıyor kucağımda dik tutunca susuyor yatırınca yine içli ağlıyor akşam kakasını yaptı yeşilimsi gibiydi hasta mı diş mi yoksa yoğurttan mı oldu anlamadım
A

Azra

11 Ocak 2026 20:21
Bizde aynı durumdayız tam 5,5 aylık salya artışı eller sürekli ağızda sanırım diş problemi iştahsızlık da var tadım olarak verdiklerimi yiyor ama mama reddi yaşıyoruz gece uykusu sürekli bölünüyor
E

Elif Ş. ..

11 Ocak 2026 20:28
Bizde aynı şekilde yaşadık güzel anneler.çay bardağı ile su içirirken bakın damaklarda beyazlıklar varsa dişler geliyordur yavaştan.bol emzirin,su içirin,caljel de sürebilirsiniz gece yatmadan ve her ağladığında karanfili ezip zeytinyağı içine atın dolaba koyunsopuk olarak da sürün damaklarına biraz uzun sürse de geçiyor bu süreç güzel anneler sağlıkla kalın💐

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir