Diş mi Başka Bir Sorun mu

122 görüntüleme
Z

Zk

24 Şubat 2026 05:41
10 aylık kızım iki ay önce alt dişlerini çıkardı o zaman huysuzluk vardı ama yeme reddi yoktu şu an diş sancı mı bilmiyoruz çünkü görünürde bir şey yok ama öyle huysuz ve iştahsız bir çocuk oldu ki korkuyorum zaten akranlarına göre minik bir bebek ve geride kalacak diye çok korkuyorum gündüzleri ağlıyor sürekli kucağıma gelmek istiyor bazen kucakta bile huzursuz yemek istemiyor ne ona kendim verdiğimi ne de blw olarak verdiğimi yiyor geceleri de ayrı huzursuz çok dönüp duruyor ve sürekli emzik istiyor dün de uzun süre sonra ilk kez mamasını kustu bana bir yol gösterin lütfen doktora mı gitsem yoksa diş sancısıysa evdeki diş granüllerini verip dişin çıkmasını mı beklesem
S

Songül Ş.

24 Şubat 2026 08:23
Biz böyle bir şey yaşadık katı gıda yemedi sadece meme emmek istiyordu 2 gün boyunca yemedi bende ısrar etmedim be sonra fark ettim ki azı dişi çıkmış kızım 10 aylıktan azı dişi dişi çıkardı şu an 3 yaşında 3. Azı dişi çıkıyor bu azı da öyle bir şey olmuyor şükür sanırım o tarafıyla çiğnemeye çalıştığı için canı açıyordu ve bunu yapmaktan çekiniyordu damaklarını bir kontrol edin isterseniz durumunuz tekrarlarsada Muayene olsun hem aklınız da takılı kalmasın
Z

Zk

24 Şubat 2026 09:02

Songül Şanlı

Biz böyle bir şey yaşadık katı gıda yemedi sadece meme emmek istiyordu 2 gün boyunca yemedi bende ısrar etmedim be sonra fark ettim ki azı dişi çıkmış kızım 10 aylıktan azı dişi dişi çıkardı şu an 3 yaşında 3. Azı dişi çıkıyor bu azı da öyle bir şey olmuyor şükür sanırım o tarafıyla çiğnemeye çalıştığı için canı açıyordu ve bunu yapmaktan çekiniyordu damaklarını bir kontrol edin isterseniz durumunuz tekrarlarsada Muayene olsun hem aklınız da takılı kalmasın

benimki emmeyi bıraktı maalesef mamaya geçti tamamen ama bu dönemde o bile çok azaldı bakayım azı dişlerine ama dediğim gibi pek bir şey görünmüyor iki gün daha bekleyeceğim eğer hala aynıysa doktora görünürüz artık 🙁 teşekkür ederim songül hanım ☺️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir