Diş mi Atak mı Anlamadım

76 görüntüleme
E

Ecem ..

13 Kasım 2025 20:04
Merhabalar Osman hocam oğlum 20 haftalık iki gündür gece uykusuna geçişte çok zorlanıyor iki dakikada bir uyanıyor gece 12-5 arası uyanık kaldı bacaklarını indirip kaldırıyor bir derdi var ama anlamıyorum sizce ne olabilir. Sadece anne sütüyle besleniyor dk 4860 şimd 8600 kg oda sıcaklığı 22-24 derece arası
Ş

Şeyma ..

13 Kasım 2025 20:12
Atak diş hepsinin çok karışık oldu bi dönem aynı şekilde bende yaşadım saati saatine uyayan çocuk gitti gece uyanan ağlayan bi çocuk geldi düzeldi mi şuan 10 aylık bi aydır eh işte gbi gbi ☺️
E

Ecem ..

13 Kasım 2025 20:15
Geri dönüş için teşekkürler.uygulamada bir sürü cevap bekleyen sorular var ve bu uygulama annelere destek amacıyla açıldı diye düşünüyorum ama hiç bir soruya doğru yanıtlar verilmemiş uzmanlar tarafından. Eğer biz doğru bilgi alamayacaksak neden kullanıyoruz bu uygulamayı?
Ş

Şeyma ..

13 Kasım 2025 20:37
Geçenlerde bende aynı konudan muzdarib oldum hatta yazdım da buraya ekip var ama sorular çok aynı gbi ayıklayıp yetişemiyorlar biraz da öyle cvp aldım Osman hocadan şansınız varsa görüp cvp veriliyor yoksa benım gbi herşeye baka baka tecrübe sahibi anneler yardımcı olmaya çalışıyor öyle ben yazdm uzman birinden cvp gelir mi durumu genel anlam da yok

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir