Diş mi Acaba

117 görüntüleme
E

Esra

14 Ağustos 2025 19:37
Bebeğim 7 aylık henüz diş yok ama geceleri yarım saatte bir uyanıyor özellikle ilk uykuya dalacağı zamanlar acaba diş mi ne olduğunu anlayamıyorum aynı durumu yaşayan var mı
S

Saziye G.

14 Ağustos 2025 20:05
Olabilir diş de gece uyanması olmuştu bizde huzursuzluk da yapıyor
E

Esra

14 Ağustos 2025 20:06
Aşırı huzursuz ateş yok aslında ama sürekli ağlayarak uyanıyor hemen uyuyor kucağıma alınca zor günler bekliyor bizi ınsallah çok acımadan çıkar 🥹
S

Saziye G.

14 Ağustos 2025 20:24
Evet o şekildeydi ama bizim kısa sürede çıktı 2 tane birden inşallah kolay geçirirsiniz
H

Hilal G. P.

17 Ağustos 2025 19:20
Bizimkide öyleydi tetagil aldım ağrı kesici calpol verdi doktorda. Çok ağrısı olduğunda tetagil+calpol verirdim uyumadan önce. Aynı süreçten aynı şeyleri yaşayarak geçtik. 9 aylık yeni çıkardı alttan iki tane o da tam bile değil yeni patladı. Erkek bebek benimki
E

Esra

17 Ağustos 2025 19:20
Tedagil işe yaradı mı acaba
E

Emine O. A.

17 Ağustos 2025 19:59
Merhaba benim de bebegim 7 aylik uzun zamandır aynı saatte yatiriyorum uyku öncesi ne dikkat ediyorum oda derecesi .fakat bende sizinle son 1 aydır aynı şeyi yaşıyorum en son 4.ayda 1 hafta boyunca böyle olmuştu sanırım şuan uyku gerilemesi de yasiyoruz alt 2 cikti 3 u çıkıyor üstte tamamen diş .diş kürü yaptım şimdi Osman bey in osanit diye söylediği diş için tavsiyesini deneyeceğim 6.aydan sonra osanit i öneriyor. Umarım az sancılı geçer ve oğlum meme de rahatlıyor sadece fakat 2 saat boyunca yarım saat aralıklarla emzirmek te bilmiyorum iyi mi yapıyorum emzirmezssem çok agliyor bazen ikna ediyorum uyuyor fakat diş sancisi hep emmeye getiriyor bebeğimi. Sizin önerdiğiniz bir şey var mı acaba benim yapabileceğim.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir