Diş mi 🥹

201 görüntüleme
C

Ceren ..

17 Aralık 2025 20:10
Merhaba oğlum 12 haftalık oldu. Ön damakta beyaz bir nokta var. Zaten kaç gündür eli ağzından asla çıkmıyor ,memede memeyi ısırıyor tatlı tatlı böyle acı verecek şekilde değil. Dilini sürekli ön damağına sürüyor hiç içerde değil dili hep yalanıyor salya zaten çokca var. Annem bizim bütn kardeşlerin b4 aylık olmadan diş çıkardığını söylüyor. Benim yeğenlerim hep 4 aylıkken ilk dişleri çıkmış. Oğlum 83 günlük bu diş olabilir mi siz de oldu mu bu kadar erken?
C

Ceren ..

17 Aralık 2025 20:10
Ki eğer bu diş ise ne yapmam gerek
Z

Zehra V.

17 Aralık 2025 20:49
Benimde bebeğimin alt damağında iki nokta vardı fakat diş değildi diş doğrudan dişin çıkacağı böygede bir diş boyutuda beyazlık olur geniş bir alandır benim bebeğim altı aylık geçen haftalarda beyazlık gördük şimdi 1 tanesinin ucu çıktı
Z

Zehra V.

17 Aralık 2025 20:51
O noktalar tükürüklerle ilgili bir şey büyük ihtimalle uzman biri cevap verebilir bilmiyorum ama kesinlikle diş değil elinin ağzında olması da çok normal artık oral dönemde ağzıyla keşfetmeye çalışıyor memeyi sıkması da doyduğu için ya da sancısı olduğu için olabilir ben kendi tecrübelerimden yola çıkarak böyle olduğunu düşünüyorum
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

17 Aralık 2025 21:42
Pamukçuk olabilir. Erkan diş çıkabilir mi evet ama sanmıyorum açıkçası. Ağız içini temiz nemli bir bezle her beslenme sonrası silin bir süre gözlem yapın derim
S

Sena S.

17 Aralık 2025 21:46
Epstein incisi olabilir mi benim bebeğimde vardı diş sanmıştım bir kac haftada gecti internetten fotolara bakarsanız kiyaslayabilirsiniz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir